Het Franklin Business Center; een opmerkelijk gebouw - Artikel Post - Artikel Marketing

Het Franklin Business Center; een opmerkelijk gebouw

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 218 | Aantal woorden: 403 | Datum: | 0 commentaar

Wilt u een kantoor huren Arnhem? Franklin Business Center is een prachtig pand waar kantoorruimtes te huur zijn. Als bedrijf huur je absoluut een mooie locatie in het FBC waar je trots op kan zijn. Het pand is een eye-catcher op het industrieterrein Nieuwgraaf Centerpoort met de grote luifel en het glazen vooraanzicht. Om het pand zijn volop ruime parkeerplaatsen aanwezig.

Wanneer u de hal betreedt, zult u verrast zijn van de architectuur van dit gebouw. Veel ruimte, glas en metaal; de industriële vormgeving creëert een bijzonder sfeertje. Bij de receptie wordt u graag geholpen door onze receptioniste. De hal biedt een mogelijkheid om even te wachten, maar er ook afspraken te laten plaatsvinden. De coffeecorner zit letterlijk in de hoek en is binnen handbereik van al onze huurders en haar gasten.

De bijzondere inrichting van het FBC

Op de begane grond bevinden zich verscheidene kantoorruimtes. Deze ruimtes beschikken door de grote ramen volop over daglicht. Via een prachtige, brede open trap komt u op de eerste verdieping waar zich nog meer kantoorruimtes bevinden. Op deze etage zijn ook flexplekken te huur. Tenslotte is FBC een perfecte uitvalshoek voor bedrijven die veel onderweg zijn. Er is gratis wifi, dus er kan direct gewerkt worden. Ook bevindt zich op de eerste verdieping een mooie vergaderruimte. Op de tweede etage is de grote vergaderzaal die rondom van glas is en daardoor een prachtig uitzicht geeft op de omgeving.

De meerwaarde vaan FBC

 

Franklin Business Center beschikt over een compleet ingericht auditorium, geschikt voor 50 personen. Hier staat een beamer, een flipover en een projectiescherm. Geluncht kan er worden in de brasserie naast het auditorium. Deze ruimte is gezellig ingericht en beschikt over een keuken die compleet is ingericht met koelkasten, oven, vaatwasser etc. Uiteraard is serviesgoed ook aanwezig. Wilt u de lunch laten verzorgen, dan regelen wij de catering.Over de Auteur

Leuke artikelen schrijven

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo