FB pix Het verwijderen van graffiti - Artikelpost

Het verwijderen van graffiti

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1433 | Aantal woorden: 721 | Datum: | 0 commentaar

Het verwijderen van graffiti

Graffiti, het is een fenomeen dat tegenwoordig steeds vaker voorkomt en is voor vele bedrijven een doorn in het oog. Een graffiti afbeelding op het gebouw van uw bedrijf geeft een slechte en onverzorgde indruk en kan in het ergste geval leiden tot reputatieverlies. Door preventieve maatregelen te treffen (bijv. het installeren van camera’s) vergroot u de kans dat uw bedrijf “graffitivrij” zal blijven. Indien dit echter niet goed werkt is het noodzakelijk om de graffiti zo snel en goed mogelijk te verwijderen. Als bedrijf zijnde kunt u ervoor kiezen om de graffiti zelf te verwijderen of om een professional in te huren. Beide opties worden onderstaand kort beschreven.

Zelf verwijderen

Graffiti kan op meerdere manieren worden verwijderd. Welke methode er gekozen wordt is vooral afhankelijk van het soort graffiti en het type ondergrond. Ongeacht de methode zijn er een aantal benodigdheden: een hogedrukreiniger, graffiti verwijderingmiddel, een emmer, borstel en water. Zelf graffiti verwijderen is veelal goedkoper dan het inhuren van een professioneel bedrijf. Echter, het blijft een lastige klus waardoor het zelf verwijderen van graffiti niet altijd de gewenste resultaten oplevert.

Huur een professional in

Er zijn ook een groot aantal professionele bedrijven die graffiti verwijderen. Deze bedrijven hebben veel ervaring met het verwijderen van graffiti en beschikken daarnaast over alle benodigde middelen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u het gewenste resultaat behaald. Er moet echter wel rekening gehouden worden met het kostenplaatje wanneer er een professional wordt ingeschakeld.

De keuze tussen het zelf verwijderen van graffiti of een professional inhuren is afhankelijk van uw financiële situatie en uw persoonlijke voorkeur. Als u financieel gezien in staat bent om een professioneel bedrijf in te huren is dat zeker aan te raden. Hiermee behaalt u immers de beste resultaten en behoudt uw bedrijf een verzorgde en nette reputatie.Over de Auteur

Mijn naam is Karel en ik schrijf sinds kort bedrijfsgerelateerde artikelen. Onderwerpen die ik beschrijf in mijn artikelen zijn onder meer bedrijfsreputatie, communicatie en relationship management.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo