FB pix High School in Amerika - Artikelpost

High School in Amerika

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1164 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

Behalve een vakantieland voor een reis met de motor of om de Engelse taal in de praktijk te leren, is Amerika ook heel geschikt om een gedeelte van je opleiding te volgen. En daarmee bedoel ik natuurlijk in de Verenigde Staten van Amerika.

Een ander schoolsysteem

Wij Nederlanders houden van vernieuwingen en van verandering. We houden ons onderwijs systeem regelmatig onder de loep en veranderen dan het geheel, of een gedeelte. De Amerikanen delen die liefde voor veranderingen niet zo. Dus hoewel het onderwijssysteem ook in de Verenigde Staten wel eens gewijzigd wordt, zijn de namen van de scholen hetzelfde gebleven, je gaar er nog steeds naar de High School.

Welk niveau heeft die High School in Amerika?

De meeste High Schools in Amerika hebben het niveau van onze HAVO. Maar het niveau is verschillend per school en kan ingeschat worden tussen VMBO en VWO. Omdat er geen standaard diploma en eindexamen systeem bestaat moet er gekeken worden naar het lespakket van een school.

Ook het vakgebied van een High School kan een rol spelen bij het bepalen van het niveau. De erkenning van scholen in de Verenigde Staten zelf is gestandaardiseerd via de accreditatie.

 

Travel Active helpt met zoeken

Wil je een High School gaan volgen in de Verenigde Staten, dan is het verstandig je van te voren te informeren over de erkenningsregeling in Nederland. Travel Active zal je kunnen vertellen hoe het onderwijssysteem in de Verenigde Staten werkt en wat je moet doen wanneer je weer terug bent van je schoolreis. Travel Active geeft informatie hoe je weer deel kan nemen aan het onderwijs in Nederland.

Een ding is zeker. Door de High School te volgen in Amerika leer je natuurlijk op een geweldige manier de Engelse taal kennen. Het niveau van het Engels zal aanzienlijk stijgen. Het verbeteren van de taal is niet het enige dat je meeneemt. Het mooiste aan de reis is de ervaring die opgedaan wordt. Deze pakt niemand meer van je af. Over de Auteur

Een student die zelf de keus heeft gemaakt om high school in Amerika te volgen. Hier nog geen seconde spijt van gehad. Het is een ervaring om nooit meer te vergeten. De vrienden die gemaakt zijn en de verbetering van mijn Engels. In 1 woord: Onbetaalbaar.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo