Hoe 50 tinten grijs zo succesvol werd - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe 50 tinten grijs zo succesvol werd

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: BBeheer
Gezien: 569 | Aantal woorden: 407 | Datum: Fri, 27 Sep 2013 | 0 commentaar

Vijftig tinten grijs was in 2012 veruit het populairste boek dat in de winkels verkrijgbaar was. Hierdoor heeft E.L. James in Nederland de eerste drie plekken van de best verkochte boekenlijst veroverd. Onbekend is hoeveel exemplaren er vandaag de dag verkocht zijn. We weten wel dat er aan het begin van 2013 al 1,5 miljoen 50 tinten grijs boeken over de toonbank waren gegaan.

Ook in andere landen werd de hype opgepakt, want wereldwijd werd de vijftig tinten serie meer dan 60 miljoen keer verkocht. Oorspronkelijk was het een Engels boek maar de teksten zijn in tientallen andere landen vertaald. Dit heeft natuurlijk nog meer bijgedragen aan het succes van het boek vol fantasieën. Het wordt ook wel een pornoboek genoemd, maar zo zou de auteur het niet willen omschrijven. 

Het boek sloeg aan omdat vrouwenharten op hol sloegen en zij graag de fantasieën van E.L. James wilde achterhalen. Als iedereen in je omgeving er overspreekt, kan jij natuurlijk niet achterblijven. 50 tinten grijs ontving goede recensies en op sociale media werd je er ook mee dood gegooid. Inmiddels zijn de prijzen met 33% verlaagd en kun je goedkoper 50 tinten grijs kopen

50 tinten grijs auteur
Vermoedelijk dat u voorheen nog nooit eerder van E.L. James gehoord, maar na de hype rondom 50 tinten grijs is er veel veranderd. De naam werd vaak genoemd toen de boeken uit de serie tientallen miljoenen keren hun weg naar de consument wisten te vinden. E.L. James is echter niet de officiële naam van de schrijfster, maar slechts een pseudoniem.

De boeken van 50 tinten grijs zijn geschreven door Erika Leonard (E.L.) Mitchell. Ze is moeder van twee tienerzonen en woont momenteel nog steeds in Groot-Brittannië. De auteur heeft meerdere boeken geschreven, maar verwachtte niet dat de 50 tinten grijs serie zo’n succes zou worden. Het verhaal omschrijft namelijk haar eigen fantasieën.

Note: Er wordt geen erotische content op de website of in berichten getoond! 


Over de Auteur

De auteur verzorgt artikel marketing voor uiteenlopende websites en schrijft onder meer over boeken, recepten, gadgets en technologie. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo