Hoe geef t u uw bezoekers een goede eerste indruk? - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe geef t u uw bezoekers een goede eerste indruk?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: arnome
Gezien: 288 | Aantal woorden: 845 | Datum: Mon, 11 Sep 2017 | 0 commentaar

Heeft u een eigen onderneming en ontvangt u wel eens bezoekers op kantoor? Dan is het natuurlijk belangrijk om een goede eerste indruk te maken. De vraag is dan ook, hoe geeft u uw bezoekers een goede eerste indruk? Lees het allemaal in dit artikel!

 

Matten

Een goede indruk begint natuurlijk bij een schone en nette ruimte. Misschien is het niet meteen in u opgekomen, maar wanneer u een schone en nette ruimte wenst voor uw bedrijfsruimte is een goede mat cruciaal. Het klinkt allemaal heel simpel en logisch, dit is het helaas vaak niet. Zo zijn er namelijk veel verschillende matten waar u een keuze uit kunt maken. Neem bijvoorbeeld schoonloopmatten, deze matten zijn speciaal gemaakt om vuil van schoenen te verwijderen. Droogloopmatten daar in tegen zijn er speciaal om schoenen te drogen. Kiest u voor een schoonloopmaat? Dan zijn schoonloopmatten op maat een mooie optie voor u. Zo weet u zeker dat deze perfect in uw omgeving past.

 

Interieur

Naast een goede mat is het belangrijk dat het interieur er netjes uitziet. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf in de mode-industrie? Dan is het van belang dat uw bedrijf dit uitstraalt. Hiernaast dient het interieur natuurlijk in lijn te zijn met uw huisstijl (denk hierbij aan kleuren, het logo en ga zo maar door).

 

Natuur

Het hebben van planten en bloemen zorgt vaak voor een frisse uitstraling. Hiernaast zijn planten een mogelijkheid om je te onderscheiden als milieubewust.

 

Licht

Zorg voor een goede sfeer. Een goede sfeer kan makkelijk gecreëerd worden met goede verlichting. Neem bijvoorbeeld LED verlichting, hier kunnen vele patronen en kleuren mee gecreëerd worden. Let er vooral op dat uw ontvangst niet te donker oogt, dit wordt vaak niet als prettig ervaren. Bedrijven als Philips Lighting verkopen deze mooie producten.Over de Auteur

Arno schrijft artikelen over uiteenlopende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo