Hoe kun je impact maken met jouw skills op internet? - Artikelpost

Hoe kun je impact maken met jouw skills op internet?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 231 | Aantal woorden: 417 | Datum: | 0 commentaar

Door de opkomst van het internet krijgen mensen met unieke skills steeds meer een podium. Dat geldt voor algemene skills, maar ook voor niches. Was je vroeger een van de enige mensen in jouw dorp gespecialiseerd in bloemschikken of in gebarentaal? Het internet bied je een landelijk podium om meer mensen kennis te late maken met jouw skills!  Je hebt zelfs de mogelijkheid om internationaal naam te maken!

In dit artikel gaan we in op de verschillende methodes om online jouw skills door te geven aan andere gebruikers, en bespreken we de voor- en nadelen van elke methode.

Vloggen op Youtube

Voor de jongere generatie kent Youtube inmiddels geen geheimen meer! Veel jongeren, maar ook de oudere generatie weet het platform inmiddels te vinden. Wist je dat je via Youtube ook (een gedeelte van) de reclame-inkomsten van jouw video’s kunt opstrijken? Het nadeel van Youtube is dat je een groot bereik nodig hebt om een klein bedrag te genereren. Mocht je je op een niche richten, dan is Youtube (zeker in ons kikkerlandje) misschien niet de juiste plek.

Online cursussen verkopen

Online leren is niet nieuw, maar het fenomeen is – mede dankzij de corona crisis – wel in een stroomversnelling terecht gekomen. Bekende platformen zijn Udemy, Skillshare – en voor de Nederlandse gemeenschap Soofos. Op Udemy en Skillshare kun je cursussen in Nederlands of Engels aanbieden. Soofos focust zich (tot nu toe) op de Nederlandse markt. Op alle platformen kun je cursussen verkopen – zonder dat je over de marketing van je cursus hoeft na te denken. Je krijgt een percentage van de omzet.

Ga bloggen

Bloggen klinkt misschien alweer wat ouder dan Vloggen – maar het fenomeen is nog springlevend! Vooral voor wie voortdurend updates wilt delen over een bepaald onderwerp is bloggen een goede uitkomst. Zoek daarbij een blog op waar je voor kunt schrijven, of overweeg om zelf een blog te starten. Je kunt zelfs overwegen om een verdienmodel aan je blogs te hangen - door producten te promoten!Over de Auteur

De auteur heeft meerdere online cursussen gepubliceerd en is actief on Youtube. In zijn vrije tijd blogt hij over van alles en nog wat

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo