FB pix Hoe maak je makkelijk en snel een dromenvanger - Artikelpost

Hoe maak je makkelijk en snel een dromenvanger

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1581 | Aantal woorden: 547 | Datum: | 0 commentaar

Je hebt vast en zeker wel eens een dromen vanger gezien in de winkels. Misschien heb je er zelf wel een in huis hangen. Maar het allerleukste is om deze gewoon zelf te maken. En zo moeilijk is dat helemaal niet. Daarom heb ik hier kort en bondig een uitleg hoe je dat moet doen.

Benodigdheden: ijzerdraad, rondbek tang, touw, lint, schaar, veren.

Stap 1 - De ring maken

Knip een stuk ijzerdraad af, groot genoeg om een cirkel ervan te maken. Na het afknippen van het ijzerdraad maak je er een cirkel van. Maak aan ieder uiteinde een klein lusje door middel van de rondbek tang. Op die manier kan je beide uiteinden aan elkaar verbinden en heb je een mooie ronde cirkel.

Stap 2 - De ring bedekken met touw

Om een echte dromenvanger te maken hoort er natuurlijk een mooi draad eromheen te zitten. maak bij de lusjes een knoopje en draai vervolgens het touw om het ijzerdraar tot je het rondje af hebt. Als je weer bij het begin bent maak je een knoopje.

Stap 3 - Het geraamte

Pak een stuk touw van ongeveer 1 meter lang. maak een knoopje bij de lusjes en doe het touw met een ruimte van ongeveer twee centimer naar rechts. Doe het touw van voor naar achter om de ring en doe deze rechts terug door het gat, over het touw heen en verhaal deze tot je geen ruimte meer over hebt. Door middel van een knoopje kan je het afsluiten. Knip het overige touw eraf.

Stap 4 - De veren eraan hangen

Nu gaan we de veren eraan hangen. Door een stukje draad aan de dromenvanger te knopen krijg je een lijntje naar beneden. Maak aan het andere uiteinde alvast een knoopje maar trek deze nog niet aan. Zet eerst de veren ertussen en trek dan het touwtje eromheen vast. Je kan zoveel touwtjes en veren eraan hanger als je wilt.

Stap 5 - Het lintje eraan hangen

Als laatst bevestigen we aan de bovenkant van de dromenvanger een lintje zodat we de dromenvanger kunnen ophangen. Maak aan de bovenkant van de dromenvanger het lint vast door middel van een knoopje. Het andere uiteinde kan je gebruiken om de dromenvanger ergens aan op te hangen. Over de Auteur

Skyrocket schrijft al artikelen op het web zolang hij het zich kan herinneren. Hij specialiseerd zich niet alleen in gezondheid en design, maar je kan ook zijn nieuwste website bekijken om de beste ventless gas fireplace te scoren en om geweldige ventless gas logs te vinden om te gebruiken met je fireplace!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo