Hoe te scheren met een elektrisch scheerapparaat - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe te scheren met een elektrisch scheerapparaat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 440 | Aantal woorden: 648 | Datum: | 0 commentaar

scheermachinesElektrische scheerapparaten zijn te verkrijgen met batterijen of een stekker. Als je je ochtendritueel wilt stroomlijnen, is een elektrisch scheerapparaat een goeie investering. De ronddraaiende scheermessen geven een glad scheerresultaat in minder tijd dan een handmatige scheerbeurt, en de meeste scheerapparaten hebben een bescherming die voorkomt dat de messen de huid snijden. Volg een paar eenvoudige technieken om nog meer plezier van je scheerapparaat te hebben.

 

  • Wat heb je nodig
  • Pre-scheerlotion op alcoholbasis
  • Aftershave lotion

Instructies

1.    Smeer een hoeveelheid scheerlotion ter grootte van een euro op het gedeelte van de huid dat je wilt scheren. Scheerlotion op basis van alcohol is het beste om dat deze de huid beschermt tegen irritaties en infecties.

2.    Wrijf met je hand over de stoppels om te bepalen wat de groeirichting van de haartjes is. Je scheert tegen de groeirichting in, dus naar boven als de haartjes naar beneden groeien en andersom. Deze techniek heet scheren tegen de vleug in. Tegen de vleug in scheren zorgt dat je erg dicht op de huid kunt scheren.

3.    Plaats je vingers direct naast de plek die je wilt scheren en trek de huid strak zodat de haartjes overeind komen te staan. Zet je scheerapparaat aan en plaats hem direct boven of onder de haartjes zoals gewenst. Beweeg het scheerapparaat langzaam over het te scheren gedeelte en herhaal deze stap net zo vaak totdat alles geschoren is.

4.    Masseer een klein beetje aftershave lotion op de huid. Kies een product met kalmerende ingrediënten zoals aloe vera en vitamine E om roodheid en irritaties tegen te gaan.

 

Tips en Waarschuwingen

Maak je scheerapparaat na elke scheerbeurt schoon. Veel scheerapparaten worden geleverd met een speciaal borsteltje om elk haartje dat achterblijft weg te vegen. Nadat je de haartjes hebt weggeveegd, wrijf je de scheerkop voorzichtig in met wat alcohol om het te desinfecteren.

 

Scheer gevoelige delen van de huid, zoals de nek, eerst. Het scheerapparaat is dan nog koel en dit minimaliseert de kans op irritaties. 

 

Klik hier voor meer reviews.Over de Auteur

Bron: Scheerzone.nl website

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo