Horoscoop voor het Sterrenbeeld Stier - Artikel Post - Artikel Marketing

Horoscoop voor het Sterrenbeeld Stier

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: pati
Gezien: 161 | Aantal woorden: 408 | Datum: Thu, 4 Jan 2018 | 0 commentaar

Sterrenbeeld Stier 

Iemand met het sterrenbeeld Stier is geboren tussen de datum 20 april en 20 mei. Lees meer sterrenbeelden datum voor andere sterrenbeelden. Een Stier is betrouwbaar en geduldig, liefdevol en warmhartig. Stieren zijn ook vastberaden en volhardend in hun aanpak. Ze zijn vreedzaam van aard en houden graag van stabiliteit en veiligheid. 

Mindere kanten van het sterrenbeeld Stier is dat ze jaloers en bezitterig kunnen zijn. Ze nemen ook graag wraak als hen onrecht is aangedaan, al dan niet terecht. Ze zijn erg overtuigd van hun eigen gelijk en daardoor erg koppig. Ze delen niet graag en zijn hebzuchtig en voornamelijk op hun eigen genot ingesteld. 

Een Stier heeft een enorme wilskracht en toewijden. Als ze zich voor iets of iemand inzetten, gaan ze er helemaal voor. Je kunt echt op hen rekenen en ze geven het niet snel op. Waag het niet te trachten een stier te berijden want hij gooit je zo van zijn rug! Maar heeft een Stier eenmaal het vertrouwen dat iemand iemand een goede leider is, dan zal hij hem gewillig volgen. Maar mak en tam wordt een Stier nooit!

Een Stier hecht veel waarde aan geld en bezittingen. Een Stier heeft een voorzichtige aanpak qua financiën en zal zich heus niet zomaar de schulden in werken. Hij of zij kan makkelijk geld uitgeven aan dingen die hem of haar vreugde en genot brengen, dus vrekkig is een Stier niet, maar wel zuinig en verstandig.

Hoewel Stieren een scherpe geest hebben, zijn ze meer praktisch ingesteld dan puur intellectueel. Niet lullen maar poetsen is het devies van mensen met het Sterrenbeeld Stier! Ze kunnen heel koppig zijn en overtuigd van hun eigen gelijk. Daar zijn ze soms ook een beetje onuitstaanbaar in. Ook kunnen ze overtuigd zijn van hun eigen goedheid, en zwelgen in zelfmedelijden als ze zich benadeeld voelen.Over de Auteur

Met passie voor sterrenbeelden en horoscopen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo