Houten bierkratje als extra toevoeging van je kado - Artikel Post - Artikel Marketing

Houten bierkratje als extra toevoeging van je kado

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 259 | Aantal woorden: 510 | Datum: | 0 commentaar

Bier als kado

Is een vriend van je jarig en weet je niet wat je dit jaar hem moet geven? Dan is bier voor een man natuurlijk altijd een goed idee! Alleen een paar flesjes is een beetje saai. Ga eens naar een slijterij en koop daar wat speciaal biertjes. Verpak deze speciaal biertjes op een leuke en feestelijke manier en ik weet zeker dat jij weer een goed verjaardagscadeau hebt gegeven!

Houten bierkratjes  

Wil je de speciaal biertjes nou op een nog leukere manier inpakken? Kies dan voor een houten bierkratje als verpakkingsmateriaal. Op deze manier ben jij origineel en staat het toch nét wat leuker. Bij Jongeneel verpakkingen kun je veel verschillende houten bierkratjes bestellen. Zo hebben ze kratjes voor de bierflesjes van 0,33 liter en zelfs een houten bierkratje voor de iets grotere flesjes, die van 0,5 liter. In elk houten bierkratje kunnen 6 flesjes. Zo kan er een leuke diversiteit aan verschillende speciaal biertjes in.

Is de jarige nou fan van één bepaald biersoort? Dan kan je uiteraard ook 6 dezelfde biertjes in een houten bierkratje doen. De jarige kan het kratje nadat hij de biertjes opheeft als accessoires in het huis gebruiken. Op een leuke manier kan je bijvoorbeeld biertjes neerzetten op het aanrecht.

 

Het houten bierkratje is rechthoekig, zo is het gemakkelijk om hier eventueel nog cadeaupapier omheen te doen. Zo is het voor de jarige een verassing wat er onder het cadeaupapier zit! Een genot om uit te pakken.

 

Wanneer je echt creatief bent is het zelfs nog mogelijk om op het houten bierkratje een persoonlijke verjaardag wens te schrijven. Met een goede stift is dit zeker mogelijk, zo wordt het cadeau persoonlijk en geef je er een leuke switch aan. Een kaartje erbij en klaar, jij hebt het perfecte cadeau voor je vriend! 

 Over de Auteur

Jongeneel verpakking is een organisatie welke zich bezig houdt met verpakingen. Hierbij kan je dneken ana industriele verpakkingen, maar ook verpakkingen voor consumenten zoals geschenk verpakkingen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo