HPL – een uitstekende oplossing. - Artikel Post - Artikel Marketing

HPL – een uitstekende oplossing.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 444 | Aantal woorden: 433 | Datum: | 0 commentaar

Een oplossing vinden die multifunctioneel is voor uw nieuwe interieur of in uw project, kan een flinke uitdaging zijn. Er zijn veel soorten materiaal met elk hun eigen voordelen en nadelen. Daarom is het belangrijk hier goed over na te denken. Daarin is HPL dan ook een uitstekende optie om mee te nemen in de overweging. HPL kun je namelijk voor meerdere toepassingen inzetten en kan creatief mee omgegaan worden. Daarbij zorgt dit materiaal ervoor dat je in meerdere interieur elementen synergie kan brengen. Dit is omdat het product enorm goed te personaliseren is.

Omdat het zo goed te personaliseren is, wordt HPL enorm gewaardeerd door architecten. Ze kunnen er namelijk alle kanten mee op en dat zorgt ervoor dat de creatieve geest volledig erop los gelaten kan worden. Ze kunnen oneindig variëren en maatwerkmateriaal samenstellen om ieder project een personal touch te geven!

HPL Types

In de wereld van High Pressure Laminatie, waarvoor het afgekort is, is er simpelweg enorm veel mogelijk. Door al deze mogelijkheden is het een vaak gekozen product voor interieurprojecten en gevelbeplating. Hierin zijn wel diverse types te onderscheiden, zo is de een meer geschikt voor exterieure beplating en de ander juist voor het interieur.

De te onderscheiden types van HPL zijn de dunne variant, massief en MEG. Elke variant heeft zijn eigenschappen dat het goed toepasbaar maakt voor de betreffende situatie. MEG is namelijk bijzonder geschikt voor exterieur gebruik. Het lijkt op de massieve HPL en wordt gebruik bij bijvoorbeeld gevelbeplating en deuren.

Dun of massief

Nu we weten dat MEG goed geschikt is voor exterieur gebruik. Is het goed om te weten wanneer u juist dun of massief moet gebruiken. Dun is namelijk geschikt voor toepassingen als: wandpaneel, kastdeur(tje), plafond, aanrechtblad en werkblad. De massieve HPL is onder andere geschikt als bureaublad, voor een lockerkast, kleedhokje of lambrisering.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden van HPL zijn en hoe u dit het beste kan toepassen in uw pand of project? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even om meer hierover te weten te komen!Over de Auteur

Hallo iedereen! Mijn naam is Gerard Kempers. Ik houd mij bezig met het schrijven van artikelen over interessante producten, innovatie en bedrijven die hieraan bijdragen. Kijk op mijn profiel voor meer inspiratie!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo