FB pix Huur een goochelaar in voor je volgende evenement - Artikelpost

Huur een goochelaar in voor je volgende evenement

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 130 | Aantal woorden: 798 | Datum: | 0 commentaar

Goochelaar Marc Woods is dé entertainer die je moet hebben voor je volgende evenement. Of je nu op zoek bent naar een dosis humor of iemand die de gedachten van jou en je vrienden kan lezen, Marc krijgt het altijd voor elkaar met een vleugje magie. Hier vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Hoe zit het met die 100% tevredenheidsgarantie?

Marc heeft een schat aan ervaring in het optreden op allerlei soorten evenementen, en hij is gewend om zich aan te passen aan de sfeer, of het nu formeel of informeel is. Wat die 100% tevredenheidsgarantie betreft, dat betekent simpelweg dat als Marc niet voldoet aan je verwachtingen tijdens je evenement, je geen factuur ontvangt. Dat is nog eens klantvriendelijkheid gebaseerd op jarenlange expertise.

Wat onderscheidt Marc van andere goochelaars?

Marc is geen doorsnee goochelaar; hij is ook een mentalist. Dat betekent dat hij je gasten zal verrassen en bereid is om buiten de gebaande paden te treden. Hij maakt van jouw evenement een onvergetelijke ervaring door een mix van magie en mentalisme te brengen. Marc is meer dan alleen een goochelaar; hij is een totaal entertainer die je gasten meeneemt op een avontuur in de wereld van het onbekende.

Hoe laat is Marc meestal aanwezig?

Marc is punctueel en verspilt geen tijd als je hem nodig hebt. In overleg kunnen jullie de optimale timing bespreken. Marc zorgt er altijd voor dat hij een half uur tot een uur voor het begin van de show aanwezig is. Als het nodig is dat hij nog eerder komt, kan dat ook worden geregeld na overleg.

Hoeveel ervaring heeft Marc als goochelaar?

Marc Woods is een doorgewinterde goochelaar met meer dan 15 jaar ervaring, en hij zal je evenement onvergetelijk maken. Je kunt erop rekenen dat je familie, vrienden of collega's nog wekenlang zullen napraten over zijn optreden.

Wat kan Marc precies doen?

Ongeacht de aard van je evenement, Marc heeft de juiste trucs in zijn arsenaal om je publiek te vermaken en een vleugje magie toe te voegen aan jouw gelegenheid. Hij zal je gasten blijven verbazen met diverse trucs, van kaartspellen en verdwijnende balletjes tot het lezen van gedachten en het beïnvloeden van percepties. Het grenst zelfs aan hypnose, en je gasten zullen er dol op zijn.

Doet hij altijd dezelfde trucs?

Marc heeft een uitgebreid repertoire van trucs die je gasten telkens weer versteld zullen doen staan. Of je nu kaarttrucs, gedachtenlezen of andere wonderbaarlijke acts wilt, hij heeft voor elke gelegenheid de perfecte truc in petto.

Kan Marc een op maat gemaakte truc of act verzorgen?

Je kunt kiezen uit zijn bestaande shows voor gegarandeerd succes, maar als je meer wilt dan alleen een geweldige act, kan Marc ook een op maat gemaakte presentatie creëren die aansluit op de boodschap van je bedrijf. Vertel hem gewoon wat je wilt, en hij bedenkt een magische oplossing.

Waar heeft Marc overal opgetreden?

Marc Woods heeft zijn magie al in tal van landen in de Benelux en daarbuiten vertoond, waaronder Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland en Denemarken. Hij weet op vriendelijke wijze je gasten te vermaken en voegt op een laagdrempelige manier enorme waarde toe aan elk feest of evenement.

Waarom zou je nog wachten?

Aarzel niet te lang om je evenement bij Marc te boeken, want zijn agenda vult zich snel. Mis deze kans niet. Naast zijn talent als goochelaar is Marc ook bedreven als spreker. Hij heeft uitgebreide ervaring en weet hoe hij het publiek betrokken kan houden terwijl hij de boodschap van je bedrijf overbrengt.

Wat zijn de technische vereisten?

Marc kan optreden op elk evenement en is geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om verjaardagen, bruiloften, congressen, feesten en meer. Bovendien kan hij ook fungeren als gastspreker. Marc werkt solo, maar zijn show is voorzien van geluidseffecten, achtergrondmuziek en energieke audiofragmenten om ervoor te zorgen dat het publiek volledig wordt meegenomen in de magische wereld van Goochelaar Marc Woods. Hij heeft zijn eigen geluidsapparatuur, geschikt voor ongeveer 100 personen. Als je meer gasten hebt, kan Marc zijn apparatuur eenvoudig aansluiten op de aanwezige geluidsinstallatie.Over de Auteur

Goochelaar Marc Woods is de schrijver en tevens de artiest.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo