In welke aspecten van mijn bedrijf laat ik de huisstijl terugkomen? - Artikel Post - Artikel Marketing

In welke aspecten van mijn bedrijf laat ik de huisstijl terugkomen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 330 | Aantal woorden: 793 | Datum: | 0 commentaar

Het hebben van een duidelijke huisstijl van uw onderneming roept vertrouwen en herkenbaarheid op voor uw (potentiële) klanten. Erg belangrijk dus, om dit in meerdere aspecten van uw bedrijf terug te laten komen. In dit artikel leggen wij u uit in welke aspecten uw huisstijl zeker terug dient te komen.

 

Visitekaartje

Een goede eerste indruk is erg belangrijk. Geeft u uw visitekaartje bij een eerste afspraak? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze helemaal bij uw bedrijf aansluit. Dus eigenlijk, bij uw huisstijl aansluit. Dit wordt bereikt door bijvoorbeeld gebruik te maken van het bedrijfslogo en de bedrijfskleuren.

 

Interieur

Het interieur van uw bedrijf moet in lijn zijn met uw huisstijl. Waarom? Omdat dit laat zien dat u een serieuze partner bent. Hiernaast heeft het een positief effect op het imago van uw bedrijf. Straalt u site bijvoorbeeld de juiste huisstijl uit en uw interieur niet, dan kan dit (potentiële) klanten nog wel eens afschrikken.

 

Bedrijfskleding

Door gebruik te maken van bedrijfskleding wordt er nóg meer eenheid in uw organisatie gecreëerd. Komt u huisstijl in deze bedrijfskleding terug, dan wekt dit meteen vertrouwen op bij uw klant en bent u gemakkelijk te herkennen. Bedrijfskleding Rotterdam biedt verschillende soorten bedrijfskleding.

 

Online

Online zijn is anno 2017 erg belangrijk. Veel bedrijven hebben een website en/of zijn actief op Social Media kanalen als LinkedIn. Ook online is het van belang dat u uw huisstijl doorvoert. Zo bent u wederom makkelijk te herkennen (bijvoorbeeld wanneer een potentiele klant u opzoekt wanneer hij of zij uw visitekaartje heeft ontvangen). Hiernaast vergroot u hiermee uw merkbekendheid.

 

Bovenstaand zijn er een aantal bedrijfsaspecten benoemd waar u uw huisstijl zeker in dient te verwerken. Naast deze aspecten zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Tip: bekijk wat er het beste bij uw bedrijf past en wees creatief.Over de Auteur

Arno schrijft over veel verschillende uiteenlopende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo