Indruk maken? Dan moet je bij ParfumCenter zijn! - Artikel Post - Artikel Marketing

Indruk maken? Dan moet je bij ParfumCenter zijn!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 112 | Aantal woorden: 735 | Datum: | 0 commentaar

Niemand legt jou nog een strobreed in de weg wanneer je je entree maakt nadat je de elegante make up van Collistar hebt toegepast. Lees verder voor een greep uit de vele mogelijkheden!
Jouw natuurlijke schoonheid trekken we uiteraard niet in twijfel. We zouden niet durven! Maar uiteraard is er ook niets mis mee om die te accentueren of verhogen. En als er iemand weet wat de waarde van schoonheid is, dan is het Daniela Sacerdote wel! Die introduceerde in 1983 het merk Collistar, dat sindsdien de wereld veroverde. Met dank aan continue innovatie en een enorme populariteit bij het grote publiek, is het al meer dan drie decennia een gevestigde naam gebleven!

Foundation

Zodra je gezicht geheel gereinigd is, breng je er een laag foundation op aan. En waarom zou je er niet eentje van Collistar make up gebruiken? Dat is zeker verstandig wanneer je tegelijk een primer wilt toepassen. Een hele dag lang blijft je make up vervolgens intact, inclusief de kleur die je wilt accentueren. Tot het tijd wordt om de opmaak weer te verwijderen, wat je met de grondige removers van dit populaire merk doet.

Oogleden

Aangezien je ogen je ziel reflecteren, is het nooit verkeerd om hier wat extra aandacht aan te besteden. Met de uitgebreide Collistar oogschaduw collectie van ParfumCenter krijg je jouw ideale uiterlijk wel voor elkaar. Elke kleur geeft je weer een andere uitstraling. Bovendien wil je wellicht de ideale combinatie maken met de rest van je make up en/of je outfit. Kies in ieder geval altijd de kleur uit die bij je past en waar jij je goed bij voelt.

Lipstick

 

Wanneer het menselijk gezicht één begeerlijke zone kent, dan is het wel de mond. Gelukkig heeft Collistar verschillende lipsticks voor je waarmee je ervoor zorgt dat ieder woord van jouw lippen aanvoelt als zijde bij de toehoorder. Ook dit cruciale onderdeel van je make up is volop aanwezig in uiteenloepnde soorten bij ParfumCenter. Kijk gerust rond of vind direct de lipstick die je zoekt via onze overzichtelijke website. Verleiden is een kunst; lipstick is jouw penseel!


Over de Auteur

Lees de leuke blogs van ParfumCenter!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo