Infraroodverwarming, de opkomende verwarming - Artikel Post - Artikel Marketing

Infraroodverwarming, de opkomende verwarming

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 437 | Aantal woorden: 478 | Datum: | 0 commentaar

 

Prestyl infraroodverwarming

De infrarode verwarmingsartikelen van Prestyl worden al ruim 15 jaar gebruikt binnen allerhande toepassingen, waarbij gedacht kan worden aan kantoorpanden, woningen tot zelfs in treinen en vliegtuigen. Prestyl heeft zijn revolutionaire folie met groot succes in uiterst dunne infrarood verwarmingspanelen toegepast. Langgolvige infrarood stralingswarmte is compleet geluidloos en veroorzaakt geen luchtstroming of convectie. Dit betekent dat er dus minder tot geen circulerend stof is, wat een bijkomend voordeel is voor carapatiënten. De infrarood technologie van Prestyl voorkomt tevens vocht- en schimmelvorming wat de levensduur van uw bezittingen enorm doet toenemen.

Prestyl infraroodverwarming is onderhoudsvrij en uiterst efficiënt
De betaalbare, duurzame en energiezuinige infrarood technologie van Prestyl verwarmt niet de lucht in een ruimte, maar enkel de aanwezige objecten en personen waarbij een heerlijke warmte ervaren wordt na afstraling. Doordat de lucht wordt overgeslagen ervaren de aanwezige mensen en dieren een behaaglijke warmte en een heerlijk comfort. Deze lichtgewicht en veelzijdige verwarmingsmethode werkt binnen enkele minuten door het zeer eenvoudige montagesysteem, dus u kunt direct na ontvangst genieten van uw product.

Energie efficiënte verwarming
De besparing die kan worden gerealiseerd met het gebruik van Prestyl infrarood panelen kan oplopen van vijftien tot wel vijftig procent. Dit hangt onder andere samen met de plaatsing van de infrarood verwarmingspanelen en de condities die een gebouw en/of ruimte bezit. Een voorbeeld: bij montage aan het plafond is het stralingsbereik tachtig procent en bij montage aan de wand neemt dit af tot zestig procent. Hiermee samenhangend gaat ook de opwarming, het comfortgevoel en de energiebesparing gepaard. De Prestyl panelen zijn daarbij volledig inzetbaar met (groene) energiebronnen zoals zonne- of windenergie. Op dit vlak richt Prestyl zich sterk op het milieu en duurzaamheid. Met de aantoonbare besparing en mogelijkheid tot volledig milieuvriendelijk verwarmen zijn de Prestyl verwarmingspanelen de verwarming voor een betere toekomst.

Kwaliteit staat voorop
Prestyl biedt vijf jaar standaard fabrieksgarantie op al haar infrarood verwarmingspanelen met een toch al zeer lange levensverwachting en -duur. Door het ontbreken van elektronische componenten is het vrijwel onmogelijk een defect te krijgen. De Prestyl infrarood verwarmingspanelen zijn door een aantal van ’s wereld strengste keuringen goedgekeurd en hebben nu meerdere zware keurmerken. Zo hebben zij allen het IEC, IECEE, ETL C, EL US, GS, KEMA, NF, CE en CB keurmerk.

Klik hier voor meer informatie over de Prestyl infraroodpanelen.

 

 

Over de Auteur

Li-Tech Comfort Heating biedt professionele, hoogwaardige infraroodproducten aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo