Internetproviders vergelijken bespaart kosten - Artikel Post - Artikel Marketing

Internetproviders vergelijken bespaart kosten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 366 | Aantal woorden: 457 | Datum: | 0 commentaar

Door slim internetproviders vergelijken kan je veel kosten besparen. Bovendien maakt het alle acties overzichtelijk.

Eerlijk internetproviders vergelijken voor de consument

Op internet zijn tal van vergelijkingswebsites te vinden waarmee je internetproviders kan vergelijken. Het is alleen vaak niet duidelijk waarop deze vergelijkingen gebaseerd zijn en wat het verdien model van de website is. Over het algemeen verdienen internet vergelijkers hun geld op basis van commissie. Dit houdt in dat per abonnement dat via hun website afgesloten wordt, zij een vergoeding krijgen. Dit zorgt in sommige gevallen voor een oneerlijke lijst met vergelijkingen.

Gelukkig is er nu een Utrechtse startup die een nieuwe standaard wilt zetten voor internetproviders vergelijken. De startup uit Utrecht heeft geen exclusieve deals gesloten met internet providers. Daar komt bij dat zij de volgorde van abonnementen baseren op de totale kosten van een contractperiode. Zo weet men precies hoeveel een internet abonnement kost en is het duidelijk welke provider daadwerkelijk goedkoper is dan de ander. Op deze manier wilt de Utrechtse startup een eerlijke vergelijking voor een groter publiek beschikbaar maken.

Internetproviders vergelijken scheelt in maandlasten

Bij internetproviders vergelijken worden alle internet abonnementen gesorteerd op basis van de maandelijkse lasten. De vele kortingsacties van internetproviders worden in de maandprijs verrekend zodat men precies weet wat een abonnement daadwerkelijk per maand kost.

Met een postcodecheck en een eerlijke internet vergelijker wordt internetproviders vergelijken gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Je kunt je eigen vergelijking aanpassen aan de hand van wat je nodig hebt. Daarbij wordt je door de website geholpen met het laatste nieuws over de providers en abonnementen.

Goedkoop internet vergelijken

Momenteel zijn een aantal internetproviders bij het vergelijken veruit het goedkoopst. Onder andere staat Tele2 vaak bovenaan bij meerdere producten. Online staat voor alléén internet bovenaan met het goedkoopste abonnement. Wat wel gek is, is dat hun 10 Mbit/s abonnement veel duurder is dan de 30 en 50 Mbit/s abonnementen. Dit komt doordat het 10 Mbit/s geen kortingsactie bevat.

Buiten Tele2 en Online zijn tevens Vodafone en Telfort voordelig. Telfort is een internetprovider zonder fratsen en biedt altijd een lage prijs. Vodafone biedt wellicht een korting van € 10,- per maand voor het eerste jaar, echter is hun vaste prijs daarmee nog steeds niet zo voordelig als Online en Tele2.Over de Auteur

Sjoerd schrijft dagelijks artikelen over de telecom en energie wereld. Hij speurt het web af naar aanleidingen voor het laatste nieuws dat interessant en informerend is voor de consument.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo