FB pix Is het mogelijk om een schadeauto te verkopen, of is deze rijp voor de sloop? - Artikelpost

Is het mogelijk om een schadeauto te verkopen, of is deze rijp voor de sloop?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1191 | Aantal woorden: 511 | Datum: | 0 commentaar

Als u denkt dat niemand enthousiast zal zijn over het inkopen van auto’s met schade heeft u het mis want er zijn duizenden mannen, vrouwen en auto inkoop bedrijven die gespecialiseerd zijn in schadeauto´s en graag deze auto van u kopen.

U kunt proberen zelf uw auto te verkopen aan iemand die zich hiervoor interesseert. Deze manier zal u het meeste geld opleveren, maar kost u ook het meeste tijd. U kunt uw schadeauto ook aan een tussenpersoon verkopen. Deze werkt vaak op basis van commissie en zal u dus iets minder geld opleveren. U kunt ook aan een auto inkoop bedrijf uw schadeauto verkopen. Dit is de snelste manier.

In de meeste gevallen zal een auto met schade niet heel erg veel geld opleveren, minder in ieder geval dan een auto zonder schade. Hoe veel minder hangt af van de hoeveelheid schade. Een auto die total-loss verklaard is levert bijna niets meer op.

U kunt ook een advertentie plaatsen op een tweedehands verkoop website. Geef de details van de auto en beschrijf ook zo eerlijk mogelijk wat er gebeurd is en hoe de auto de schade heeft opgelopen.

Een andere optie is om op een forum een bericht te plaatsen. Hier zijn vaak wel bezoekers te vinden die geïnteresseerd zijn in een auto waarvan ze de onderdelen kunnen gebruiken in één van hun hobbyprojecten. Let wel op dat u de juiste categorie kiest in het forum, anders zou het bericht zomaar verwijderd kunnen worden.

Op het internet zijn ook websites te vinden waar u foto’s van uw auto kunt uploaden samen met een invulformulier. Door dit formulier in te vullen wordt er een bericht gestuurd naar het bedrijf met alle gegevens. Aan de hand van de meegeleverde foto’s zal het bedrijf een bod doen op uw auto. Als u het eens bent met het bod wordt de auto vaak kosteloos bij u opgehaald en wordt er meteen een vrijwaring geregeld. In de meeste gevallen wordt de auto “handje-contantje” afgerekend.

Welke optie voor u het meest interessant is hangt van een aantal factoren af zoals hoeveel tijd u wilt besteden aan het zelf verkopen van de auto en de hoeveelheid geld u hoopt te ontvangen. Als u veel tijd over heeft en niet verlegen zit om geld kunt u het beste zelf de auto in de verkoop proberen te doen. Hebt u echter geldnood en wilt u snel auto verkopen, dan kunt u het beste op zoek gaan naar een website waar u de auto online kunt verkopen.Over de Auteur

Ik schrijf pas recentelijk artikelen voor internet en vind het steeds leuker worden. Meestal doe ik dit als ik ergens wat tijd over heb zoals nu.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Nee Nee Geen verkoop aan de deur - Aluminium - Tekst Zwart - 10 cm x 5 cm.
Nee Nee Geen verkoop aan de deur - Aluminium - Tekst Zwart - 10 cm x 5 cm.

€ 6,75
Toon product

Belle Vous Helder Acryl Standaardjes (5 Pak) – Plastic Vertoon Standaarden in 5 Maten Voor Planken en Balies – Trede Plinten Voor Sieraden, Verkoop, Figuren, Cupcakes en Desserts
Belle Vous Helder Acryl Standaardjes (5 Pak) – Plastic Vertoon Standaarden in 5 Maten Voor Planken en Balies – Trede Plinten Voor Sieraden, Verkoop, Figuren, Cupcakes en Desserts

€ 19,49
Toon product

De werkwijze van de Wolf
De werkwijze van de Wolf

€ 23,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo