Jean Paul Gaultier Le Male: ultieme mannelijkheid in een flesje. - Artikel Post - Artikel Marketing

Jean Paul Gaultier Le Male: ultieme mannelijkheid in een flesje.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: PW
Gezien: 492 | Aantal woorden: 419 | Datum: Fri, 13 Dec 2013 | 0 commentaar

Eén van ‘s werelds meest populaire mannengeuren van dit moment is zonder twijfel Jean Paul Gaultier’s Le Male. Dit is ook niet voor niets, want Le Male is een zorgvuldig geselecteerde en ongewone mix van ingrediënten. Zo combineert Le Male van Jean Paul Gaultier onder andere lavendel, munt, bergamot, kaneel, vanille, tonkaboon, sandelhout en musk.  Dit maakt Le Male tot een kruidig en scherp parfum. De toegevoegde vanille voert de boventoon, waardoor het parfum poederachtig aandoet. Deze poederachtige vanille geur wordt perfect in balans gehouden door frisse tegenhangers als munt en lavendel. Deze balans zorgt ervoor dat Le Male van Jean Paul Gaultier een ietwat zoete, evenwichtige geur is.

Verrassend is ook dat het parfum Le Male, ondanks zijn kruidige en scherpe karakter, zacht aandoet. Iets wat je niet vaak tegenkomt bij mannengeuren.  Dit maakt Jean Paul Gaultier Le Male tot een parfum wat staat voor absolute mannelijkheid, maar tegelijkertijd ook een metro seksueel tintje heeft. Leuk weetje: Le Male werkt zo verslavend voor vrouwen dat ze het soms niet kunnen nalaten om zelf wat van deze geur op te sprayen. Dit zou in zulke getalen gebeuren dat Le Male aan het uitgroeien is tot een ware uniseks geur!

Le Male heeft een lange houdbaarheid en twee bescheiden sprays op het lichaam zijn dat ook meer dan genoeg om de hele dag lang plezier te hebben van dit unieke parfum! Le Male is geen uitgesproken, nadrukkelijk aanwezige geur en naarmate de dag vordert zal de geur dan ook vervliegen en een zachte verneveling van de geur nalaten.

De wereldberoemde flacon belichaamt (letterlijk!) een sexy zeeman die op-en-top mannelijkheid uitstraalt. De flacon, in de vorm van een gespierd mannentorso met een gestreept matrozen t-shirt, is uitgegroeid tot een ware iconische verschijning. De vrouwelijke tegenhanger van Le Male is Classique en de flacon hiervan complimenteert de flacon van Le Male perfect door de ultieme vrouwelijke verleiding uit te beelden. Zo vormen Le Male en Classique samen het ultieme liefdeskoppel!Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een website voor al uw parfums, huidverzorging- en make-upmerken. Ons assortiment is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo