FB pix Juwelier vs online diamanten kopen - Artikelpost

Juwelier vs online diamanten kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1249 | Aantal woorden: 605 | Datum: | 0 commentaar

Er is een groot voordeel van een juwelier: je kunt de diamanten ring vasthouden en bekijken. Maar dat kun je ook doen om te kijken wat voor ring je precies wilt en daarna kun je gewoon vertrekken. Je kunt namelijk bij een juwelier informatie opdoen waar je online nog wat aan hebt. Online is namelijk altijd goedkoper dan bij een juwelier. Nog niet overtuigd?

Voorkennis

Of je nu wegens een bruiloft, jubileum of verjaardag een diamanten ring wilt kopen: wanneer je op zoek gaat naar een diamanten ring, is de kans groot dat je wel ongeveer weet wat voor ring je zoekt. Je kunt dan dus naar de juwelier gaan voor wat inspiratie, maar bij de juwelier is het aanbod nooit compleet, hou hier dus rekening mee! Die juwelier kan wel zeggen dat hij alleen maar unieke sieraden in huis heeft, hij heeft ze echt niet allemaal. Niet in elke vorm, kleur of hoe jij je diamanten droomring ook voor je ziet. Het is dus dike zonde om een ring te kopen als je niet eens alle opties gezien hebt.

Geen openingstijden

Wat het nadeel is van juweliers? Winkels gaan op een gegeven moment dicht, zo is het nu eenmaal. Maar bij het kiezen van een ring wil je wel de tijd kunnen nemen. Online kan dat gewoon. Je kunt rondkijken zolang je wilt, en het laatste waar je rekening mee hoeft te houden is een opdringerige verkoper die je onder druk zet. Voor informatie is een juwelier zeker nuttig, maar de daadwerkelijke aankoop hoeft daar absoluut niet ook te gebeuren. Want waar heb je net zoveel informatie en een groter aanbod en alle tijd van de wereld om te zoeken en te kijken? Online! Wat jij wilt, wanneer je wilt. En nog goedkoper ook!

 

Alles snel en binnen bereik

Wat heeft de juwelier niet? Alle mogelijke diamanten. En er is een ontzettend grote hoeveelheid diamanten. De kleuren, maten, vormen en slijpsels gaan maar door en je kunt zelf kiezen wat jouw perfecte ring is. Online hoef je niet te kiezen uit een kleine selectie, en alles is altijd en per direct leverbaar. Geen wachttijden, en vooral ook geen extra kosten. Op internet kom je vaker mooie aanbiedingen tegen dan bij de juwelier. Je bepaalt zelf de uiteindelijke prijs. Dus niet de juwelier!

 

Manipulatie

Bij een juwelier moet je rekening houden met extra kosten, druk van de verkoper, openingstijden en wat al niet meer. Dat is dus mooi irritant, want je wordt dan snel afgescheept met een middelmatige diamant waar je wel degelijk de hoofdprijs voor betaald. En wie wil er nu teveel betalen voor weinig? Niemand, helemaal niet als het iets speciaals als een diamanten ring betreft! Online heb je daarentegen alle tijd van de wereld, geen druk van bovenaf en juist mooie deals in plaats van prijsverhogingen. De vraag is dus eigenlijk waarom je niet bij online naar een diamanten ring zou zoeken? Tja, tenzij je graag gemanipuleerd wordt in een aankoop die je vooraf helemaal niet wilde. Dan is de juwelier voor jou the place to be!

 Over de Auteur

Gouden ringen, diamanten ringen: wat je ook zoekt, je hebt altijd meer keuze online. Hoe aantrekkelijk zo’n juwelier ook lijkt omdat je de ring vast kunt houden. Wedden?

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo