Kantoormeubelen huren: wanden & design - Artikel Post - Artikel Marketing

Kantoormeubelen huren: wanden & design

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 383 | Aantal woorden: 508 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer we denken aan kantoormeubelen huren, denken we vrijwel direct een hele stoet aan stoelen, bureaus of loungebanken. Maar er is tegenwoordig zoveel meer op de verhuurmarkt te verkrijgen! Zo zijn opvallende grafische muurdecoraties voor in het kantoor of de vergaderruimte dé nieuwste trend. Die saaie en witte wanden die u normaal als iets vanzelfsprekends zag, worden zo eindelijk benut.

 

Geef uw interieur identiteit en kleur

In veel kantoorpanden wordt er veel aandacht aan de inrichting van het kantoor besteed, maar worden de muren wit gelaten omdat men niet weet wat ze met de lege muur aanmoeten. Herkent u uzelf hierin? Dan bieden grafische muren voor u uitkomst! Door wanden en grafisch design met elkaar te combineren, worden de mogelijkheden voor iedere ruimte opeens eindeloos. Door kleur en 'super graphics' in het kantoorinterieur aan te brengen, kan een extra laag worden aan de beleving van een omgeving of een ruimte. Zo kunt u in de werkruimte een redelijk rustig design aanbrengen met teksten op de muur en in de vergaderruimte een bosrijke omgeving creëren.

 

Transparantie of beslotenheid

Mensen weten vaak niet dat wanden een zeer grote rol spelen in de emotionele beleving van een ruimte. Deze emotionele beleving gaat voor uw werknemers op, maar ook voor klanten die langskomen. Door open, glazen wanden kunt u in de bezoekersruimtes transparantie creëren, waar dichte en afschermende wanden in de werkomgeving juist beslotenheid aanbrengen. Grafische patronen en visuele elementen bepalen en versterken de visuele identiteit van uw organisatie. En bent u op zoek naar bijpassende meubelen? Bij verhuurbedrijven kunt u ook altijd design meubilair huren!

 

Voor elke opdrachtgever

Meubelverhuurbedrijven werken voor een breed spectrum aan opdrachtgevers. Denk aan culturele organisaties, overheden, zorginstellingen en beurzen. Al deze verschillende opdrachtgevers vragen om een uiteenlopend specialisme. Erkende verhuurbedrijven ontwerpen graag de visuele identiteit van al deze opdrachtgevers en weten exact wat zij nodig hebben. Bij verhuurbedrijven kunt u complete wanden met design huren, maar ze gaan ook graag met de bestaande muren aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of instelling? Neem dan contact op met een kantoormeubelverhuurder bij u in de omgeving.Over de Auteur

Casper Janssen is Internet Marketeer voor kantoormeubilairverhuurder Alvero. Maandelijks schrijft hij verschillende blogs over het wel en wee van de verhuursector. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[130 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo