FB pix Karlsson van Present Time - Artikelpost

Karlsson van Present Time

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1307 | Aantal woorden: 342 | Datum: | 0 commentaar

Karlsson is een Nederlandse design merk die onder de Present Time familie valt en die gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van klokken. Het merk Karlsson staat bekend om het leveren van top kwaliteit en waanzinnige designs. Dit is het resultaat van de samenwerkingen tussen verschillende nationale/ internationale designers en het ontwerp team van Present Time. Karlsson is opgericht in 1999 en werd later gescout door Present Time en onder de hoede genomen.

De collectie van Karlsson kun je in twee verschillende categorieën verdelen. Namelijk de klassieke klokken en de hippe / stijlvolle klokken. De klassieke klokken zijn erg basic en hebben een zakelijk stijltje en zijn zeer geschikt voor kantoren. Juist het basic design en het zakelijk stijltje maken deze klokken tijdloos. De hippe klokken hebben een unieke design die erg innovatief is. Veel talentvolle designers over de hele wereld worden ingeschakeld om de klokken te ontwerpen. Deze klokken zijn geschikt voor elke locatie.

De Karlsson collectie wordt ieder jaar vernieuwd en geupdated door talentvolle internationale/ nationale designers en de BOX32 design team. Karlsson heeft de afgelopen jaren zijn productlijnen flink uitgebreid. Inmiddels zijn er al meer dan 300 verschillende klokken van Karlsson op de markt uitgekomen.

Ben je opzoek naar klokken om als relatiegeschenk weg te geven? Zoek niet verder, want Zintuig.nl groothandel relatiegeschenken heeft niet zo heel lang geleden een samenwerkingsverband gesloten met Present Time. Dit betekent dat Zintuig.nl nu ook de hippe klokken van Karlsson aanbiedt. Dus neem snel een kijkje in ons assortiment en scoor de vetste design Klokken vandaag!Over de Auteur

Chong - Stagiair Zintuig.nl Relatiegeschenken Groothandel

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo