FB pix Kerstkaarten bestellen - Artikelpost

Kerstkaarten bestellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1650 | Aantal woorden: 555 | Datum: | 0 commentaar

Kerstkaarten bestellen

In veel bedrijven is het verzenden en ontvangen van de kerstkaarten meestal een gevoelsmatige gebeurtenis. Op deze manier worden oude en nieuwe relaties aangehaald, bevestigd en onderhouden.
De keuze van de kerstkaarten wordt vaak opgedragen aan de secretaresses. Zij moeten elk jaar toch maar weer originele kerstkaarten bestellen. Dat is is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt.

Effectiviteit sorteren

Ook wordt in veel bedrijven wel eens afgevraagd wat het ‘nut’ of 'effect' van kerstkaarten nu is. Een kerstkaart wordt toch meestal even snel bekeken door relaties en ontsnapt daarna aan de aandacht. Of de kaart belandt tussen de grote hoeveelheden kaarten aan de muren bij de receptie rond Kerstmis en Oud en Nieuw. Snel daarna verdwijnen ze toch in de prullenbak of in de papiercontainer. Bij een 'budget' voor kerstkaarten bestellen worden daarom nog wel eens wat vraagtekens geplaatst.


Aandacht vasthouden

Hoe kunt u nu met uw kerstkaarten wat langer de aandacht van uw relatie vasthouden? Dat doet u bijvoorbeeld door uw kerstkaart zo aantrekkelijk te maken dat deze er boven alle andere kaarten uit springt en men daarom de kaart mee naar huis neemt. Op die manier blijft uw kaart tijdens de vele vrije dagen rond Kerst en Nieuwjaar in de privésfeer van de huiselijke omgeving nog steeds onder de aandacht.


Sfeer

Een sfeervol kerst- of wintertafereel draagt bij aan de Kerstsfeer van uw relatie bij hem of haar thuis. Ook afbeeldingen die de gehele familie, en vooral kinderen, aanspreken doen het vrijwel altijd goed. Gebruik op uw kaart nu eens geen 'reclame' afbeeldingen en ook geen of een zeer bescheiden logo. Uw relatie zal zich u als afzender van een bijzondere kaart dan toch wat langer herinneren. Het mag duidelijk zijn dat kerstkaarten bestellen en verzenden voor het gewenste effect enige aandacht en inspanning eist.

 

Over de Auteur

Tim Soekkha

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo