Kerstmutsen bedrukken en gebruiken als promotieartikelen - Artikelpost

Kerstmutsen bedrukken en gebruiken als promotieartikelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 277 | Aantal woorden: 505 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer de tijd van de kerstman aanbreekt, ziet u veel advertenties langsgaan over kerst. Wat u ook altijd ziet en zeker niet te missen valt is de kerstmuts. Er wordt elk jaar in het kerstseizoen geadverteerd met kerstmutsen. De mutsen verbinden iedereen met het kerstseizoen. Dat kan je zien doordat de mensen de rode muts met witte onderkant als een symbool zijn gaan zien. De kleding van de kerstman werd in de VS gestimuleerd door een grote Coca-Cola reclame. Daardoor is de kerstman zo populair geworden dat hij nu over allerlei dingen wordt geadverteerd. Om uw kerst muts als promotie doeleinden te gebruiken, kunt u bij Zintuig uw kerstmuts bedrukken met uw eigen logo.

Logo drukken

Tijdens kerst uitjes, feesten en bijeenkomsten zijn deze kerstmutsen een echte hit. Maar ze kunnen ook een hit zijn bij het promoten van producten. Zoals je ziet gebruiken veel bedrijven, scholen etc. kerstmutsen tijdens de kerstperiode. Om uw eigen bedrijf te promoten, kunt u uw kerstmuts laten bedrukken met uw eigen en unieke logo. Het gebruik van kerstmutsen als giveaway is een goede stunt. Dus wanneer u de kerstmutsen weggeeft zien de mensen uw unieke logo erop en zo gaat de promotie door. 

Bedrukte kerstmuts als relatiegeschenk

Afbeeldingsresultaat voor kerstmutsTegenwoordig vallen kerstmutsen ook in de smaak bij huisdieren. Er zijn steeds meer dieren die graag gefotografeerd willen worden met kerstmutsen, kijk maar vooral naar honden en katten. U kunt uw kerstmutsen makkelijk gebruiken als relatiegeschenk. Uw bedrukte muts kunt u aan uw collega’s geven zodat zij die aandoen bij hun uniform, maar ook op een basisschool als plezier voor kinderen. Er zijn allerlei manieren om uw kerstmuts als geschenk te geven. Over de Auteur

Zintuig.nl is al meer dat 10 jaar de expert op het gebied van relatiegeschenken. Wij kennen de kracht van relatiegeschenken!

Bij zintuig.nl kunt u terecht voor allerlei soorten relatiegeschenken van paraplu tot powerbank en van fleece muts tot mok, zintuig heeft het allemaal. Naast het verkopen kunt u bij zintuig ook veel relatiegeschenken laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of slogan.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo