FB pix Kerstpakketten die iedereen tevreden stellen voldoen aan drie eisen - Artikelpost

Kerstpakketten die iedereen tevreden stellen voldoen aan drie eisen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1308 | Aantal woorden: 1111 | Datum: | 0 commentaar

Wie wil er dit jaar nu geen kerstpakketten bestellen waar iedereen blij van wordt? Maar een kerstpakket dat binnen budget valt, dat iedereen tevreden stelt en waarmee je laat zien hoeveel je ze waardeert lijkt niet te bestaan. In Nederland wordt het pakket dat je kiest altijd zeer kritisch beoordeeld en doe je dat niet goed, dan werkt het juist demotiverend. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, want je wilt juist laten zien dat je trots bent op wat jullie het afgelopen jaar samen hebben bereikt. Kies je kerstpakketten uit die aan de onderstaande drie eisen voldoen, dan is het vast een groot succes.

1. Kerstpakketten die duidelijk van jou afkomen

Ook al weet iedereen erg goed van wie het kerstpakket afkomstig is, het is altijd goed om dat ook te laten zien. Door dat te doen maak je het kerstpakket persoonlijker en gebruik je een kenmerk dat iedereen gemeen heeft: het bedrijf. Je kunt kerstpakketten uitkiezen in de kleur van je huisstijl. Je kunt ook voor een product kiezen dat refereert naar wat jullie doen. Als je natuurlijke isolatiematerialen installeert, bijvoorbeeld, kies je voor echte wollen sokken.

2. Iedereen is er blij mee

Hoe weet je wat iedereen wil hebben? Niet door te gokken, maar door te vragen. Stel daarom een vragenlijst op die je rondstuurt onder al je personeel en waarin je vraagt wat ze willen hebben. Op die manier hoef jij je hersenen niet te breken en betrek je je personeel bij het maken van je keuze. Enkele vragen die je dan zou kunnen stellen zijn:

  • Hoe ziet volgens jou het ideale kerstpakket er uit?

  • Wat was goed en wat was minder goed aan de vorige kerstpakketten?

  • Is er iets wat je dit jaar graag zou willen ontvangen?

3. Je laat zien wat je waardeert

Wil je dat je kerstpakketten naast persoonlijk ook motiverend zijn, dan is het belangrijk dat je waardering uitspreekt. En dan is het het beste dat je ook vertelt wat je dan waardeert. Dat doe je door voor pakketten te kiezen in een bepaald thema. Als jullie samen hard gewerkt hebben om van een regionale- naar een nationale dienstverlening te gaan, dan kun je een Hollands thema nemen. Heeft je personeel veel overgewerkt en een tandje hoger gezet om een lastige periode te overbruggen? Kies dan voor wellness kerstpakketten met producten waar ze mee kunnen relaxen. Eventueel geef je iedereen een extra dag vrij het volgende jaar.

Dit alles vind je bij een online winkel

De beste plek om je originele kerstpakketten te bestellen is bij een online winkel. Daar staan vaak honderden kant-en-klare pakketten voor je klaar om uit te kiezen. Daar maak je een selectie uit door de filters te gebruiken. Een ander groot voordeel is dat de pakketten online veel goedkoper zijn. Je vindt er dus uitgebreidere pakketten of je kunt geld besparen. Kies een goede online winkel en je vindt vast het motiverende kerstpakket waar iedereen het nog lang over zal hebben.Over de Auteur

Als kerstpakketten specialist schrijf ik graag over kerstpakketten. Lees hier tips over het kiezen van de juiste kerstpakketten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo