Kies voor de beste systeemwand! - Artikelpost

Kies voor de beste systeemwand!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 309 | Aantal woorden: 531 | Datum: | 0 commentaar

 

Een systeemwand is ideaal wanneer je opzoek bent naar een scheidingsmuur die je bedrijf optimaal kan inrichten. Brakel Totaal project ontwerpt, produceert levert en monteert de beste verplaatsbare systeemwand. Brakel Totaal Project heeft de ‘All-in-Wall’ systeemwand gemaakt. Deze systeemwand is al zo’n 40 jaar op de markt. Na al deze jaren is het idee hetzelfde gebleven: de beste wand. Echter is in die 40 jaren veel veranderd. Zo zijn is de systeemwand veel verbeterd tot wat hij nu is: de beste wand die verkrijgbaar is. Een continue proces van innovatie en ontwikkeling, dat is de systeemwand die ooit begonnen is bij Brakel Totaal Project. Hedendaags produceert  Brakel Totaal Project de systeemwand nog steeds.

 

Mogelijkheden genoeg

Wanneer u voor uw bedrijf school, ruimte opzoek bent naar een goede scheidingswand bent u bij Brakel Totaal Project aan het juiste adres.  De mogelijkheden voor de scheidingswanden van Brakel Totaal Project zijn oneindig. Brakel Totaal Project is werkt volgens het systeem: “van idee tot oplevering”. Dat wil zeggen dat er door de ogen van de architect, opdrachtgever en eindgebruiker wordt gekeken naar de systeemwanden. Brakel Totaal Project denkt altijd met  u mee maar biedt u de ruimte tot uw eigen inbreng.

 

De mogelijkheden zijn zoals gezegd haast eindeloos. Systeemwanden van glas, transparant of gekleurd, brandwerend, gekromd of recht er is haast geen systeemwand te bedenken die Brakel Totaal Project niet kan leveren.

 

Al 40 jaar een succes

Brakel Totaal project’s werk draait altijd om de wensen van de klant en flexibiliteit. Dat betaalt zich al 40 jaar uit: tevreden klanten en mooie eindproducten. Er zijn veel bedrijven die systeemwanden van Brakel Totaal Project bezitten: kantoorgebouwen, rechtbanken, bankinstellingen, horeca gelegenheden, bijna alle mediabedrijven en vele overheidsinstellingen. Bij al deze bedrijven heeft Brakel Totaal Project gezorgd voor producten van hoge kwaliteit. Dat levert tevreden klanten op!

 

Bent u opzoek naar de beste systeemwanden? Neem snel contact op met Brakel Totaal project!Over de Auteur

Brakel Totaal Project is leverancier, producent en installateur van de beste systeemwanden

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo