Kinderopvang de Bilt – persoonlijke groei en ontwikkeling van uw kind - Artikelpost

Kinderopvang de Bilt – persoonlijke groei en ontwikkeling van uw kind

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 159 | Aantal woorden: 417 | Datum: | 0 commentaar

 

Bent u op zoek naar een kinderopvang voor uw kind of kinderen in de omgeving van De Bilt? Dan bent u bij kinderopvang de Bilt aan het juiste adres! Wij ontvangen uw kind al vanaf een middag per week, dit staat gelijk aan 3,5 uur. Na het kennismakingsgesprek delen wij uw kind op in één van onze groepen. Alle informatie over de verschillende groepen leest u hieronder.

 

Voordelen verticale groepen bij Kinderopvang de Bilt

Bij kinderopvang De Bilt delen wij de kinderen in, in verticale groepen van kinderen van 0 tot en met 4 jaar. De voordelen hiervan zijn dat kinderen van verschillende leeftijden dingen van elkaar kunnen leren. Ze voelen niet de druk om op het zelfde niveau als leeftijdsgenootjes te zitten en ontwikkelen zichzelf op hun eigen tempo. Daarnaast is dit een goede manier om kinderen te leren om rekening te houden met elkaar. Dit stimuleert de sociale vaardigheden van uw kind. Als u meerdere kinderen heeft in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar plaatsen wij deze samen in dezelfde groep. Zo wordt de thuissituatie nagebootst.

 

Ontwikkeling van uw kind

Hoog in het vaandel staat bij ons de ontwikkeling van uw kind. Onze groepsregels en activiteiten worden aangepast specifiek op de ontwikkeling. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de kindjes optrekken met kindjes waar zij aansluiting bij vinden, zo worden kinderen meer gemotiveerd zichzelf te ontwikkelen omdat ze zich op hun gemak voelen zonder bedreigingen. Bij kinderopvang De Bilt maakt uw kind vriendjes voor het leven.

 

Contact

Wilt u uw kind kennis laten maken met Kinderopvang de Bilt? Wij verwelkomen graag uw kind(eren) in onze kinderopvang. Kom langs op gesprek en maak vrijblijvend kennis met ons. Voor ons is het belangrijkste dat uw kind zich thuis voelt bij ons en op zijn gemak is.Over de Auteur

Wilt u uw kind kennis laten maken met Kinderopvang de Bilt? Wij verwelkomen graag uw kind(eren) in onze kinderopvang. Kom langs op gesprek en maak vrijblijvend kennis met ons. Voor ons is het belangrijkste dat uw kind zich thuis voelt bij ons en op zijn gemak is.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo