Klussen? Dit zijn dé musthaves! - Artikelpost

Klussen? Dit zijn dé musthaves!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 196 | Aantal woorden: 714 | Datum: | 0 commentaar

Heb jij nog veel op te knappen in huis? Dan is het belangrijk dat je de juiste gereedschappen in huis hebt! Er zijn een aantal gereedschappen die iedereen moet hebben, voordat ze beginnen met klussen. Welke tools je specifiek gebruikt blijft afhankelijk van wat je gaat klussen. Dus houdt hier goed rekening mee! 

Dé musthaves

Deze gereedschappen moet écht iedereen hebben. Eigenlijk de standaard gereedschappen zoals hamers, schroevendraaiers en een ladder. Wil je vaker gaan klussen? Dan is een elektrische schroefboormachine ideaal. Hiermee kun je makkelijk gaten boren in muren als je iets wilt ophangen bijvoorbeeld. Daarnaast kun je met een schroefboormachine super snel schroeven bevestigen. 
Nog een belangrijk item is een meetlint. Je weet wat ze zeggen: meten is weten. Vooral als je gaat klussen, moet je goed meten. Je hebt maar één kans. En anders zit jouw muur straks vol met gaten waar je niks mee kunt. Zorg er dus voor dat je écht goed meet. Doe het minstens twee keer om het zeker te weten of haal er iemand bij. 


Ten slotte komt veiligheid voorop. Bij het klussen kunnen er al snel ongelukjes gebeuren. denk hierbij aan het vallen van een ladder of het staan op een spijker. Daarom is het handig om altijd met z’n twee te klussen. Daarnaast zijn goede handschoenen en werkschoenen onmisbaar. Zo bespaar je veel pijnlijke plekken op jouw handen en voeten. Niemand wilt een spijker in zijn of haar voet hebben.

Gezondheid

Denk ook aan je gezondheid bij het klussen. Ga je veel verven? Probeer dan een mondmasker te dragen, zodat je minder van de chemische geuren inademt. Daarnaast is het ook handig om een veiligheidsbril en geluiddempende koptelefoon te dragen bij het boren of zagen. Gehoorschade komt maar al te vaak voor en ook je ogen zijn je dierbaar.


Klussen kan iedereen. Maar je weet wat ze zeggen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dus dat je alles in huis hebt, vóórdat je begint met klussen en alles klaar legt. Al jouw klusbenodigdheden vind je op Tooltopper! Op deze manier kun je direct beginnen en efficiënt én veilig te werk gaan. Ik wens je heel veel succes met al het klussen!

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Tooltopper! 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[117 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo