Koeltechniek is overal! - Artikelpost

Koeltechniek is overal!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 424 | Aantal woorden: 462 | Datum: | 0 commentaar

Overal om ons heen zien we koeltechniek. De koelkast in de keuken is wellicht het bekendste voorbeeld, maar ook in de horeca en zorg zien we koeltechnische installaties. Het koelen is zo normaal geworden tegenwoordig, dat we er niet eens stil bij staan of we ook wel zonder kunnen. Toch is een leven zonder koeltechnische installaties vrijwel onmogelijk in deze tijd. Niet alleen bij ons in huis, maar ook in de supermarkt, waar de vleeswaren in de gekoelde toonbanken liggen. En wat te denken van bepaalde medicijnen die gekoeld bewaard dienen te worden. Koeltechniek is overal!

Koeltechniek in verschillende branches

Een koeltechnisch bedrijf, zoals Nijmeijer Koeltechniek, verzorgt het ontwerp, de installatie en het onderhoud van koeltechnische installaties. Je vindt deze terug in verschillende branches en sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de koel- en vriescellen in de detailhandel, het agf, koel- en vrieshuizen en grootkeukens. En wat te denken van de horecakoelingen en de vriezers en koelers voor medische doeleinden. Bij een ontwerp voor deze koeltechniek komen veel verschillende aspecten kijken. Een ervaren bedrijf in de koeltechniek weet dit en speelt hierop in. Bij de installatie van deze koudetechniek worden deskundige professionals ingezet en ook het onderhoud laat je aan de vakmannen over.

Klimaattechniek en Elektrotechniek

Een techniek die nauw verbonden is aan de koeltechniek is de klimaattechniek. Onder klimaattechniek vallen de airconditioning installaties bij u in kantoor, maar ook de luchtbehandelingssystemen van grote bedrijven. Kwaliteit is hierbij van groot belang. Vaak kunnen zonder al te grote constructieve toepassingen of verbouwingen deskundige monteurs het klimaattechniek realiseren, zodat u verder kunt werken of leven in een optimaal leef- en werkklimaat.

Onlosmakend aan koeltechniek en klimaattechniek is de elektrotechniek verbonden. Ook voor vakkundige ontwerpen, installaties en onderhoud aan elektrotechniek ben je bij Nijmeijer aan het juiste adres. Nijmeijer is Erkend door Sterkin en voldoet aan alle eisen wat betreft veiligheid en kwaliteit. Tevens is Nijmeijer NVKL waarborg installateur, wat staat voor kwaliteit en professionaliteit. Met Nijmeijer zit je er altijd goed bij!

Over Nijmeijer Koeltechniek

Nijmeijer Koeltechniek is gevestigd in Hoogeveen en werkzaam door heel Nederland. Voor het ontwerpen en installeren van koeltechniek, elektrotechniek en klimaattechniek ben je bij deze professionals met meer dan 30 jaar ervaring aan het juiste adres. Ook voor onderhoud en servicecontracten kun je bij Nijmeijer terecht.Over de Auteur

Nijmeijer Koeltechniek is gevestigd in Hoogeveen en werkzaam door heel Nederland. Voor het ontwerpen en installeren van koeltechniek, elektrotechniek en klimaattechniek ben je bij deze professionals met meer dan 30 jaar ervaring aan het juiste adres. Ook voor onderhoud en servicecontracten kun je bij Nijmeijer terecht.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo