FB pix Konijnenhok of andere accessoires voor je huisdieren online kopen - Artikelpost

Konijnenhok of andere accessoires voor je huisdieren online kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1346 | Aantal woorden: 533 | Datum: | 0 commentaar

Huisdieren worden maar al te graag verwend. En daar win ook jij bij, want vertroetelde huisdieren tonen elk op hun eigen manier hun dankbaarheid. Een comfortabel konijnenhok, een comfortabele mand voor je kat, een rad voor je cavia, speeltjes voor je hond, noem maar op. De ruimste keuze aan accessoires voor je huisdieren vind je zeker en vast in een onlinedierenwinkel.

De kans is groot dat als je al een dierenwinkel weet zijn, dat je daarvoor een heel eind moet rijden. Met de opkomst van het online shoppen en grote supermarkten die zowat alles aanbieden, daalt het aantal dierenwinkels. En toch zijn dierenwinkels de plaats om het beste en meest specifieke materiaal voor allerlei soorten huisdieren te vinden.

Net daarom kies je best voor een online dierenwinkel. In een online dierenwinkel blader je door de catalogus vanuit het comfort van jouw thuis. Een paar klikken, naar je virtueel winkelkarretje en afrekenen. Klaar. Enkele dagen later krijg je een pakket in de bus of kan je je aankopen in een lokaal afhaalpunt ophalen.

Kijk wel altijd de voorwaarden goed na. De kans is groot dat er een verzendingskost aan vasthangt. Deze moet altijd duidelijk vermeld staan.

 

Veilig online winkelen, ook bij je online dierenwinkel

Online shoppen is aan een opmars bezig, maar wordt geremd door een gevoel van onzekerheid en onveiligheid. Helemaal niet nodig als je weet waar je op moet letten. Zo kan je al veel uitmaken uit de algemene lay-out van de website. Wordt het internetadres van je online dierenwinkel bovendien voorzien van ‘https’ in plaats van de gewone ‘http’, dan weet je dat je koopt via een veilige verbinding.

Vertrouw je liever niet op je kredietkaart voor je online aankopen? Geen nood. Heel wat zogenaamde e-shops laten je betalen via bankgiro. Dat hoeft niet anders te zijn op het moment dat je bijvoorbeeld je konijnenhok wilt betalen. Van zodra de online dierenwinkel je betaling ontvangt, wordt je konijnenhok verstuurd. Gemakkelijk en veilig.

 

Niet tevreden? Terugsturen en geld terug!

Krijg je je nieuwe konijnenhok toegestuurd, maar blijkt dat je een te klein of te groot exemplaar hebt gekozen? Dan kan je het net als in een gewone winkel ‘terugbrengen’ naar de online dierenwinkel. De meeste online winkels specifiëren heel duidelijk op hun website wat de ruilvoorwaarden zijn. Wat je dus best kan doen, is deze grondig doornemen, om te weten wat de mogelijkheden zijn en of het je iets extra kost.Over de Auteur

Belgische schrijver

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo