FB pix Koran luisteren Online Populair - Artikelpost

Koran luisteren Online Populair

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1292 | Aantal woorden: 521 | Datum: | 0 commentaar

 

Het Online Beluisteren en lezen van de koran word als maar meer gedaan. Waarom deze verschuiving? In het verleden werd de Koran slechts gelezen in boek vorm of live beluisterd in de moskeeën of bij bijeenkomsten, dit is de ouderen generatie. De jongere van vandaag zijn erg hedendaags en gedigitaliseerde dit vertaald zich zonder twijfel ook naar hun geloofsovertuiging.

Momenteel is de koran alom te lezen en te beluisteren op het internet eveneens zijn er een groot aantal forums waar alles aangaande de islam word besproken en onderwezen. Op een bijzonder aantal website kun je de interpretatie mee lezen terwijl je naar de koran beluistert, wat buitengewoon populair is onder de nieuwe moslims die zich hebben bekeerd tot de islam en de moslims die de Arabische taal niet of niet volledig machtig zijn.

De koran constant en overal bij de hand

De koran word ook alsmaar vaker mobiel beluisterd of gelezen via smartphones en tablets . Voor de iPhone en ipad zijn er honderden applicaties gemaakt die het mogelijk maken de hele Koran altijd bij je te hebben te beluisteren en te lezen. Veel mensen maken en stellen deze applicaties totaal gratis ter beschikking.

Het Leren Van de Koran

In de moskeeën word de koran onderwezen, Heel wat Kinderen gaan al van af 6 jaar naar weekend school in de moskee waar zij de koran leren lezen en berijpen en islam leer volgen. Eveneens zijn er internet site waar het mogelijk is om de Koran online in je eigen snelheid te leren. De verzen worden in het Arabische weergegeven met de interpretatie je kan deze dan tekens nazeggen en deze zo memoriseren en je eigen maken, ze opnemen en na luisteren, en gelijktijdig leer je meteen de betekenis van de verzen.

Voor moslims die leven in een islamitisch land of samenleving, is het gemakkelijk om de koran te leren lezen en te interpretatie en om een leraren te vinden die het kan onderrichten. Maar voor Moslims die leven in niet islamitische landen is dit veel moeilijker. De koran online luisteren en leren is een gemakkelijke oplossing, op deze wijze heeft iedereen toegang tot de koran.

Dit artiekel is een bijdragen van Koranluisteren.comOver de Auteur

Geschreven door loek1984 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo