Kortingscodes bij websites - Artikel Post - Artikel Marketing

Kortingscodes bij websites

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Posterwinkel
Gezien: 477 | Aantal woorden: 556 | Datum: Mon, 8 Apr 2013 | 0 commentaar

Kortingscodes

Kortingscodes, kortingsbonnen, actiecodes, vouchercodes. Er zijn verschillende benamingen voor het krijgen van korting bij een webshop. Ze houden echter allemaal hetzelfde in: het krijgen van korting op bepaalde artikelen of bij bepaalde winkels.

Kortingwebsites
Er zijn verschillende websites te vinden op het internet die kortingscodes verzamelen. Hierbij kun je denken aan allerlei verschillende bekende winkels zoals Zalando, V&D, de Bijenkorf, Bol.com, BCC, Wehkamp, Blokker, Media Markt en ga zo maar door. Natuurlijk kun je er ook kortingscodes vinden van de wat kleinere webshops. Op de meeste kortingswebsites kun je kiezen uit verschillende categorieën zoals audio & tv, boeken, huishoudapparatuur, huis & tuin, telefonie & navigatie, kleding enzovoort.

Nieuwsbrief


Op verschillende kortingswebsites kun je je inschrijven voor een nieuwsbrief.  Door middel van deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van verschillende kortingsacties. Uiteraard kun je zelf ook de websites in de gaten houden of zoeken op zoekwoorden voor kortingscodes.

Hoe werkt het?


Bij de meeste kortingswebsites kun je zoeken naar winkels of webshops. Als er kortingscodes beschikbaar zijn zullen deze uit de zoekresultaten naar boven komen. In sommige gevallen moet je je eerst inschrijven voor een nieuwsbrief voor je kortingscodes kunt ontvangen. Er zijn echter ook diverse websites waarbij dit niet nodig is. Door simpel op de website te kijken en te zoeken naar beschikbare kortingscodes kun je ze kopiëren en gebruiken. 

Kortingscodes


Bij de het gros van de webshops kun je zelf ook direct een kortingscode 2013 ontvangen. Dit gaat bijna in alle gevallen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Vaak is de actie zo dat wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief je eenmalig een bedrag of percentage aan korting kunt ontvangen. Hoe dit precies in zijn werk gaat en wat je moet doen om een kortingscode te ontvangen kan verschilt per webshop. 

Over de Auteur

Ik schrijf regelmatig over korting.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo