FB pix Kosten voor stalen buispalen - Artikelpost

Kosten voor stalen buispalen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4463 | Aantal woorden: 451 | Datum: | 0 commentaar

Buispalen worden in de meest uiteenlopende situaties toegepast, zoals bij inpandig heien of bijvoorbeeld het heien onder viaducten of fabrieksleidingen. Door de enorme variatie aan paaldiameters zijn er diverse buispalen die kunnen worden aangebracht met zeer kleine machines, welke volledig demontabel zijn. Deze machines passen zelfs door smalle deuropeningen. Echter, er zijn ook stalen buispalen die met rupsmaterieel moeten worden ingebracht. Uiteraard hebben dit soort factoren invloed op de buispalen prijs. Het gaat dan ook vaak niet alleen om de buispalen zelf, maar ook om de inbrengmethode en de locatie.

 

Op welke buispalen prijs moet je rekenen?

Als je echt alleen naar de buispalen prijs kijkt, en niet naar inbrengmethoden en dergelijken, dan liggen de prijzen zeer redelijk. De prijs is uiteraard nog steeds afhankelijk van meerdere factoren, zoals bijvoorbeeld de lengte van de buispaal, de diameter en het type buispaal. In de meeste gevallen kun je al een buispaal kopen voor slechts dertig euro. Echter, het gaat dan om een relatief korte buispaal met een kleine diameter. De maximum prijs van stalen buispalen ligt in de meeste gevallen tussen de 80 en de 100 euro.

 

Bijkomende kosten

Natuurlijk moet je altijd rekening houden met extra kosten, zeker wanneer je het hete project uit wilt besteden aan een bouwonderneming. Echter, als we ervan uitgaan dat je alles zo veel mogelijk in eigen beheer uitvoert, dan heb je over het algemeen alleen nog te maken met de aanvoerkosten. Deze kunnen rond de 350 euro liggen wanneer de paaldiameter en –lengte relatief beperkt zijn. Echter, vooral bij buispalen met een flinke diameter kunnen de kosten oplopen tot meer dan 1.000 euro.


 Over de Auteur

Afgelopen week had ik een aantal buispalen nodig. Hier komen toch echter meer kosten bij dan je in eerste instantie zou denken. Mijn ervaring met de stalen palen beschrijf ik in dit artikel. Zo hoop ik andere mensen bewust te maken van deze kosten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo