Kraamcadeau tweeling: ontdek hier de leukste tweeling kraamcadeaus - Artikelpost

Kraamcadeau tweeling: ontdek hier de leukste tweeling kraamcadeaus

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 136 | Aantal woorden: 743 | Datum: | 0 commentaar

 

Iemand binnen je omgeving in verwachting van een tweeling? Dan moet er natuurlijk ook een kraamcadeau voor een tweeling komen. Dat betekent dus niet één cadeau, maar minimaal twee. Alleen wat kun je geven als kraamcadeau voor een tweeling? Als je op zoek gaat is het goed om een aantal dingen in je achterhoofd te houden. Ouders zijn vaak heel erg moe, druk en overweldigend. Newborn kledingsetjes zouden daarom in een la kunnen blijven liggen. Dat geldt ook voor bloemen dat is even leuk, maar na een week kunnen ze vaak helaas ook weer de prullenbak in.

Alleen wat is dan wel handig en leuk om te geven? Ontdek hieronder de kraamcadeau tweeling mogelijkheden die zeker in de smaak zullen vallen.

Een tweeling luiertaart

Luiers hebben ouders vaak al niet genoeg bij één baby, laat staan als het er twee zijn. Extra luiers zullen daarom nooit overbodige luxe zijn. Eén baby gebruikt op een dag vaak al 8 luiers doe dat eens keer 2 dan zit je al op 16 luiers in één dag. Met een tweeling luiertaart geef je naast luiers ook nog een mooi en origineel cadeau. De taart is dus gemaakt als de vorm van een bruidstaart, alleen is deze niet eetbaar, maar gemaakt van tientallen pampers. Ook zijn er pampertaarten verkrijgbaar in verschillende thema’s en daar horen dan ook weer leuke accessoires bij. Denk aan een knuffel, mutsje, slabbetje en ga zo maar door.

Kleertjes in grotere maten

Misschien sta je er niet meteen bij stil, maar als je kleertjes wilt kopen en cadeau wilt geven als kraamcadeau is het beter om kleertjes in een grotere maat te geven. Koop daarom iets voor op de groei. Denk aan maat 74. Ook is kleding die te seizoensgebonden is niet altijd even ideaal. Wanneer de kindjes een bepaalde maat gaan dragen is namelijk niet vooraf te voorspellen. Ook houden niet iedere tweeling ouders van identieke kleding bij de kinderen. Naast kleding zijn het geven van schoentjes ook heel erg leuk.

Persoonlijk cadeau met naam

Voor het geven van een mooi origineel kraamcadeau kun je ook een persoonlijk cadeau geven. Denk aan het bedrukken van kleding of speelgoed. Leuk, maar vooral heel persoonlijk. Zo kun je op bijvoorbeeld een T-shirt de naam van het kindje zetten en bij een tweeling heb je dan natuurlijk 2 T-shirts nodig. Ook kun je dit doen met een knuffel, slabbetje of een longsleeve shirt. Ook zijn er allemaal mogelijkheden te bedenken voor het bedrukken van een rompertje. Laat er een grappige tekst op drukken van ‘’mijn mama is de beste’’ of iets dergelijks. Geeft een rompertje meteen wat extra sjeu tijdens bijvoorbeeld de luiers verschonen.

Iets voor de ouders

Naast dat er natuurlijk allemaal cadeaus zijn te bedenken voor een tweeling, kunnen we de ouders natuurlijk ook niet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan een draagzak of een voedingskussen voor een tweeling. Of een tweelingen zwembadje. Natuurlijk zijn een maandvoorraad luiers ook nooit overbodige luxe. Je kunt natuurlijk ook met meerdere mensen samen een groter cadeau geven. Denk bijvoorbeeld aan een tweelingkinderwagen.

Ook voor een tweeling zijn er dus verschillende mogelijkheden te bedenken wat betreft een kraamcadeau. Heb jij al een favoriet aan de hand van deze blog?Over de Auteur

Als schrijver vind ik ik het leuk om regelmatig interessant blogs te schrijven. Ditmaal over kraamcadeas voor een tweeling.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo