FB pix Laat zelf een schilderij maken - Artikelpost

Laat zelf een schilderij maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1216 | Aantal woorden: 468 | Datum: | 0 commentaar

De bijzondere herinnering aan uw kleinkind, het speciale moment of een geweldige vakantie - de schilder van Art Solution zet uw foto om in een schilderij. Bij het laten schilderen van een schilderij wordt geschilderd, waarbij u het kunstwerk eerst ziet voordat het wordt afgerond. Eventuele aanpassingen zijn dan nog mogelijk. Het eindresultaat is een eigen kunstwerk aan uw muur, of een uniek cadeau voor iemand anders.

 

Schilderijen voor elke gelegenheid
De thema's van kunstwerken naar wens lopen sterk uiteen, maar hebben altijd een bijzondere betekenis. Het is mogelijk om een kunstwerk te laten maken van kinderen, landschappen, auto's, etc. Reacties van klanten zijn vaak lovend en emotioneel, zeker wanneer het gaat om een kunstwerk van een overleden familielid of huisdier. "Hoewel we al jaren bezig zijn en heel veel mensen hebben geholpen, zijn we nog steeds geregeld verrast door de enthousiaste reacties wanneer de schilderijen worden afgeleverd!" Mensen laten toch iets maken dat hen na aan het hart gaat.

 

Fotoschilderij

Bij Art Solution (schilderij laten maken) is het tegenwoordig erg eenvoudig om een kunstwerk te laten maken. Vroeger was het uitsluitend mogelijk voor elite om kunstwerken en statige portretten van zichzelf te laten schilderen. Zij dienden uren te poseren om een goed kunstwerk te verkrijgen. Tegenwoordig is lange tijd poseren niet meer nodig . De kunstwerken worden gemaakt van foto. Bovendien kunnen ook schilderijen gemaakt worden van groepen, die op de oude manier grootse moeite zouden hebben om stil te blijven zitten. Kunstwerken kunnen hedendaags gemaakt worden van diverse foto's. Bovendien is de kwaliteit verbeterd. Specifieke wensen en aanpassingen zijn door te voeren in het kunstwerk - en meestal wordt hiervan eerst nog een eenvoudige bewerking van foto vooraf voorgelegd.

 

 

Portretschilder in opdracht
De portretschilder heeft diverse specialiteiten. Hij schildert niet alleen portretten van mensen en kinderen, maar ook kunstwerken van honden, paarden, straatbeelden - eigenlijk alles waar een foto of afbeelding van te maken is - en zelfs abstracte werken kunnen worden geschilderd.

Over de Auteur

Art Solution schakelt tussen kunstenaar en klant en verzorgt daarmee alle mogelijke schilderijen in opdracht. Sinds 2006 verzorgt Art Solution schilderijen in opdracht, met de nadruk op kwaliteit en betaalbaarheid. Inmiddels zijn al honderden mensen blij gemaakt met een schilderij in opdracht, familieportret, portret van kind, kleinkind, huisdier of ander onderwerp dat iemand aan het hart gaat. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo