FB pix Labels en etiketten - Artikelpost

Labels en etiketten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1358 | Aantal woorden: 469 | Datum: | 0 commentaar

In het voorjaar starten de meeste mensen met een grote schoonmaak. Alles uitzoeken, schoonmaken en herindelen. Soms kom je dingen tegen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Of misschien kom je in je koelkast of vriezer wel etenswaren tegen, waarvan het je verbaasd dat het nog niet is weggelopen. 
En niet alleen thuis, maar ook bij bedrijven is niet altijd alles even goed georganiseerd. Om het een beetje overzichtelijk te houden is er eigenlijk een heel makkelijke oplossing: Labelen.

Etiketten voor de rommelzolder
De meeste zolders worden gebruikt voor opslag. Grote dozen vol met boeken, oud speelgoed, kleding voor de wintersport en noem maar op. De dozen stapelen zich op, want we blijven maar verzamelen. Voorzie daarom alle dozen van etiketten, met een omschrijving van wat er in de doos zit. Wanneer je nu iets zoekt, hoe je niet alle dozen te openen, maar kun je gewoon kijken wat er op het etiket staat geschreven.

Duidelijk overzicht in de ict-branche
ICT-bedrijven krijgen er vaak mee te maken, een grote wirwar van kabels. Op een gegeven moment worden het er zoveel, dat je niet meer weet welke waarvan is. Door etiketten te laten drukken en alle kabels een etiket te geven, word het al veel overzichtelijker. Je vergist je minder snel, en ook nieuwe collega’s kunnen er snel mee aan de slag.

Labelen in de horeca
Misschien ken je het wel van dat programma op tv. Van alle restaurants die worden gecontroleerd hebben er maar weinig een goed labelsysteem, terwijl dit van levensbelang is. Op elk bakje een label met datum plakken is maar een kleine moeite en zo je weet precies tot wanneer je het kunt gebruiken. Van producten die 2 of 3 dagen houdbaar zijn, kun je misschien wel onthouden wanneer je ze gekocht hebt. Maar van al die producten die veel langer houdbaar zijn, kun je het daarvan ook onthouden?

Dit zijn maar drie voorbeelden van een handig labelsysteem, maar er is natuurlijk nog veel meer te bedenken. Zo kun je op de basisschool labels gebruiken om namen op de kapstokken te vermelden, zodat je als juf of meester altijd weet van wie welke jas is. Ook in de muziekwereld kunnen labels een handig hulpmiddel zijn. Je kunt bijvoorbeeld de toetsen van je keyboard labelen, zodat je noten makkelijker kunt onthouden. Je kunt wel proberen alles zelf te onthouden, maar labels en etiketten maken dat toch veel makkelijker!

Over de Auteur

Ronald Molenaar is een freelance tekstschrijver.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Van individueel naar inclusief onderwijs
Van individueel naar inclusief onderwijs

€ 29,95
Toon product

Plastic labels geschikt voor Dymo LetraTag 91201 en LT-100H - 12 mm x 4 m - Zwart op wit - 3 stuks
Plastic labels geschikt voor Dymo LetraTag 91201 en LT-100H - 12 mm x 4 m - Zwart op wit - 3 stuks

€ 5,39
Toon product

kwali.® Labelprinter Pro 2024 - Labelmaker - Lettertang - Labelwriter - Draadloze Printer - Etiketten Printer - Inclusief Labelrol - Bluetooth - Android en iOS App - Wit
kwali.® Labelprinter Pro 2024 - Labelmaker - Lettertang - Labelwriter - Draadloze Printer - Etiketten Printer - Inclusief Labelrol - Bluetooth - Android en iOS App - Wit

€ 39,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo