FB pix Lancôme: een vooruitstrevend merk - Artikelpost

Lancôme: een vooruitstrevend merk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1077 | Aantal woorden: 429 | Datum: | 0 commentaar

Geschiedenis
Lancôme Paris is een internationaal parfum- en cosmeticamerk. Lancôme is een onderdeel van L’Oreal Luxury Products. In 1935 richtte Armand Petitjean het parfumhuis Lancôme op in Frankrijk. Armand Petitjean wilde een beautymerk creëren dat de Franse elegantie wereldwijd zou leveren. De merknaam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van Le Chateau de Lancome. De rozen die in de omgeving van deze ruïnes groeien, zijn de inspiratie geweest van het symbool van het bedrijf; een gouden roos.

Lancôme lanceerde haar eerste vijf parfums in 1935 op de World’s Fair in Brussel. Parfums werden het jaar later aangevuld door make-up  en huidverzorgingsproducten. In 1964 werd Lancôme onderdeeld van L’Oreal. Lancôme werd onderdeel van L’Oreal luxe. Tegenwoordig is Lancôme één van de succesvolste internationale cosmeticamerken van de wereld.

Lancôme gelooft dat iedere vrouw mooi is en wil haar helpen die schoonheid te vervullen door haar de allerbeste wetenschappelijke vernieuwingen te bieden. Lancôme biedt make-up en verzorgingsproducten aan met de nieuwste technologieën.

Lancôme parfum

Lancôme heeft natuurlijk een sublieme parfumlijn. De parfums zijn een pure verleiding doordat zij, elk op hun eigen wijze, de kenmerken van verleiding, romantiek, elegantie en spiritualiteit onthullen. Door Lancôme parfum kun je wegdromen, fantaseren en genieten van ieder moment. Laat je veroveren door Lancôme parfum. De bekendste geuren van Lancôme zijn Climat, Tresor, Hypnôse en La Vie Est Belle. Van Hypnôse is er ook een mannelijke versie Hynôse Homme.

Lancôme parfum online bestellen?

 

Lancôme parfum kun je online bestellen bij bijvoorbeeld parfumswinkel.nl. Bij deze webwinkel worden alle parfums met 25% korting aangeboden. Als het parfum op voorraad is en u bestelt voor 17:00 uur, dan wordt het parfum de volgende dag bezorgd. Naast Lancôme parfum heeft Parfumswinkel ook Lancôme make-up, gezichts- en huidverzorging. 

Over de Auteur

Parfumswinkel.nl biedt een breed assortiment aan make-up, parfum en huidverzorgingsproducten. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo