Lekker spelen op kinderopvang De Bilt - Artikelpost

Lekker spelen op kinderopvang De Bilt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 277 | Aantal woorden: 399 | Datum: | 0 commentaar

De meeste van ons konden als kind uren achter elkaar lekker spelen. Het was nooit genoeg. Zelfs tijdens het slapen had je het liefst nog een berg speelgoed om je heen. Wat was dat in die tijd allemaal genieten. Je hoefden je geen zorgen te maken. Op kinderopvang De Bilt gaat het er ook iedere dag zo aan toe. Kinderen zijn heerlijk aan het spelen terwijl ze zich nergens zorgen over hoeven te maken. De gedreven leidsters zorgen ervoor dat de kinderen op tijd te eten en te drinken krijgen. Want een kind dat honger heeft is op gegeven moment niet meer te genieten. Denk maar aan de reclame van de bekende chocoladereep.

 

Gezamenlijk speelruimte kinderopvang De Bilt

Bij het spelen heb je het liefst een zo groot mogelijke ruimte. Kinderopvang De Bilt is hier heel slim op ingespeeld. De peuters kunnen hier naar harte lust spelen in een grote, gezamenlijke speelruimte. Ieder half jaar wisselt de grote speelruimte ook nog eens van thema. Dit is vanuit verschillende oogpunten heel goed voor de ontwikkeling van de kinderen. Ze leren als eerste bijvoorbeeld om te gaan met veranderingen in het leven. In het echte leven gaat er ook weleens iets anders dan normaal. We willen kinderen graag regelmaat bieden, maar helaas kan dit niet altijd. Op gegeven moment moet een kind ook om leren gaan met veranderingen. Dit stimuleren we hiermee.

 

Leerzaam aspect

Natuurlijk heeft deze wijziging ook een leerzaam aspect. Kinderopvang De Bilt streeft ernaar om kinderen ook iets bij te brengen op het vlak van algemene ontwikkeling. De thema’s die we kiezen hebben altijd een leerzaam aspect in zich. Wanneer het thema bijvoorbeeld natuur is vertellen we over wanneer er wordt gezaaid en geoogst. Dat de bomen in de lente bloesem hebben, in de zomer bladeren en dat de bladeren in de herfst rood of bruin worden en dat er in de winter geen bladeren aan de bomen zitten.

 Over de Auteur

De auteur werkt bij een Kinderopvang in De Bilt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo