Magneetvissen een onbekende hobby - Artikel Post - Artikel Marketing

Magneetvissen een onbekende hobby

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 431 | Aantal woorden: 425 | Datum: | 0 commentaar

Magneetvissen is voor veel mensen nog onbekend, toch raken er steeds meer mensen mee bekend. Veel mensen zijn geïnteresseerd wat in hun plaatselijke plassen,beken, kanalen aan magnetisch materiaal ligt dit zijn de meest uiteenlopende/gekke dingen. Magneetvissen  is een leuke en creatieve hobby waarbij je constant bezig bent en vol verwachting afwacht wat je omhoog zult halen. Onder het vissen krijg je veel belangstellig van omstanders. Ze vragen zich vaak af wat je aan het doen bent want wat zit er nou toch aan dat dikke touw toch geen vishaakje? Dit is een leuk moment om mede  te delen wat je dan zowel hebt opgevist.

Wat is een vismagneet

Een Magnetar vismagneet is een Neodymium magneet, dit is geen random koelkast magneetje. Nee deze Neodymium magneet kan wel tot 300 kg trekkracht hebben. Er zijn vele varianten maar, om echt wat boven water te kunnen halen begint een geschikte magneet bij 120 kg trekkracht alles wat daaronder zit zal de vangst zeer radicaal verkleinen.

 

Hoe gaan magneetvissers te werk

Zodra de magneet met touw gekocht is kan het magneetvissen beginnen. Zoek een geschikte plek op waar jij denkt dat daar wat kan liggen. Overal ligt wel iets op de bodem alleen op de ene plek wat meer als op de ander. Wil je bij elke gooi wat aan je magneet hebben plakken dan is de haven of gracht een geschikte plek voor jou. Ga je voor de kogels geweren pistolen uit de tweede wereld oorlog duik dan de geschiedenis in. Dit is heel simpel vraag bijv. je opa waar vroeger wat voorgevallen is vaak is dit nog wel bekend bij de ouderen. Eigenlijk zijn de restanten van de tweedewereldoorlog nog overal te vinden. hier schuilt indirect een gevaar aanvast.

Het gevaar van magneetvissen

Bommen en granaten uit de oorlog blijven lang in takt, en worden regelmatig nog  omhoog gevist. De kans dat je een bom aan je magneet krijgt is niet heel groot maar het kan zeker voorkomen.  Kogels en geweren zijn vondsten die met vele regelmaat voorkomen.Over de Auteur

Zelf ben ik een magneetvisser, als ik aan de waterkant sta te magneetvissen wordt er vaak aan mij gevraagd wat ik aan het doen ben. Door middel van dit artikel wil ik duidelijk maken wat magneetvissen precies inhoud.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo