Nieuwe bureaustoel aanschaffen - Artikelpost

Nieuwe bureaustoel aanschaffen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 407 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

Wist je dat je een goede bureaustoel, die je dagelijks gebruikt, om de 5 jaar moet vervangen? Of kijk in ieder geval na een aantal jaar of de bureaustoel nog aan de juiste eisen voldoet. Net als in de technologie, verandert er ieder jaar ook veel in de bureaustoelen branche. De stoelen worden steeds moderner en meer ergonomisch. Dat betekent dat je hier dus ook rekening mee moet houden bij het bureaustoel kopen.

Ergonomie bureaustoel
Veel mensen hebben een fulltime kantoorbaan. Het is daarom dat een bureaustoel zich aan de gebruiker aanpast en niet andersom. Een ergonomische bureaustoel is daarom perfect! De stoel bestaat uit verschillende instel- en verstelopties. Zo kun je dus niet alleen de stoel naar eigen wens instellen, maar zorg je er ook voor dat rug- en nekklachten worden voorkomen. Dankzij de opties biedt een ergonomische bureaustoel de perfecte ondersteuning voor je lichaam en onderrug.

NPR-1813 bureaustoelen
Wanneer je een nieuwe bureaustoel koopt, houd er dan ook rekening mee dat deze gekeurd moet zijn en voor zowel lange als kleine mensen geschikt moet zijn: de zogenaamde NPR-1813 bureaustoelen. Een stoel met een NPR-1813 keuring betekent eigenlijk dat de stoel geschikt is voor de meerderheid van de Nederlandse bevolking.

Instellen bureaustoel
Het voordeel van een nieuwe bureaustoel, die alleen door jou gebruikt wordt, is dat deze specifiek op jouw wensen en lichaam afgesteld kan worden. Dit is erg moeilijk wanneer bijvoorbeeld het hele gezin de bureaustoel gebruikt.

Houd bij het afstellen van je bureaustoel goed in de gaten dat je boven- en onderbenen in een hoek van 90 graden kunnen staan. Stel de armsteunen en rugleuning zo af, dat je zowel comfortabel zit, maar ook de juiste zithouding aan kunt nemen.

 

Proefplaatsing
Niet zeker van je zaak? Bij veel bureaustoel verkopers kun je een bureaustoel op proef aanvragen, zodat je een bureaustoel een paar dagen uit kunt proberen. Ideaal!

Over de Auteur

Ik schrijf verschillende artikelen om mensen te informeren over eigenlijk vanalles en nog wat. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo