Nieuwe ontwikkelingen van glasvezel! OM5! - Artikel Post - Artikel Marketing

Nieuwe ontwikkelingen van glasvezel! OM5!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 262 | Aantal woorden: 358 | Datum: Thu, 27 Jul 2017 | 0 commentaar

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen in de glasvezelwereld? Dan zit je hier goed, lees snel door!

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van glasvezel is de OM5 kabels. OM5 kabels zijn supersnelle kabels, die de oudere kabels (OM2, OM3 en OM4) behoorlijk ver achter zich laten als het neerkomt op datasnelheid. Wist je bijvoorbeeld dat de OM5 een snelheid tot wel 100 Gigabyte per seconde kan halen over een 150 meter? Dat zijn ongekende snelheden, maar dat is nog niet alles. Op een afstand van 440 meter haalt de OM5 zelfs nog een snelheid van 40Gigabyte per seconde! Zulke snelheden zal je met andere kabels niet halen!

De OM5 heeft nog vele andere voordelen ten opzichte van oudere kabels. Zo is de OM5 namelijk ook in staat meerdere kleuren te verzenden. Het grote voordeel hiervan is dat je meerdere dingen tegelijk kunt laten plaatsvinden in de kabel, zonder dat de prestaties hieronder lijden. Meer doen met minder kabels dus! Het fijne hiervan is dat de kabels nu in plaats van 8 glasvezels nog maar 2 glasvezels nodig hebben. En flinke vermindering dus! Dit scheelt onder andere in installatie en aanschafkosten!

De OM5 is dus echt een doorbraak in de wereld van glasvezel Wil jij ook genieten van razendsnelle data? Beslis om OM5 te installeren! Je zult veel tijd besparen door deze supersnelle bekabeling. Door lagere installatiekosten zijn de OM5 kabels beslist aan te raden!

Je koopt OM% kabels heel gemakkelijk online. Bezoek hiervoor even de webshop van InfraTEL. InfraTEL is een expert op het gebied van glasvezel. De webwinkel helpt je graag verder met het maken van de beste keuze voor glasvezel voor jou! Neem eens een kijkje in de webshop en kom achter de voordelen die InfrTEL te bieden heeft. Bestel je jouw OM5 kabels voor 16.00 uur? Dan worden ze de volgende dag al thuis afgeleverd!Over de Auteur

Infratel verkoopt alles voor data en communicatienetwerken! Neem snel een kijkje in de webshop voor onder andere OM5 bekabeling!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo