FB pix Nog geen vibrator in je nachtkastje? - Artikelpost

Nog geen vibrator in je nachtkastje?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1105 | Aantal woorden: 494 | Datum: | 0 commentaar

Populariteit onder vrouwen is hoog blijkt uit onderzoek in Volkskrant magazine
Veel vrouwen en meisjes willen wel een vibrator kopen maar vinden de drempel nog te hoog. Schaamte, moeite met het maken van een keuze, diverse redenen zijn de oorzaak hiervoor. Het magazine Viva gaf in 2007 al een vibrator cadeau bij een abonnement! Deed toen best wat stof opwaaien. Enige tijd geleden was het thema van de Volkskrant magazine, seks. Ook hierop kwamen vele reacties. Het gehele Volkskrant magazine over seks? Het blijkt maar weer dat seks en het gebruik van vibrators niet gebonden is aan leeftijd, lifestyle of niveau.

In het magazine stond ook een verhaal over de populariteit van vibrators. Twee miljoen vrouwen kopen jaarlijks een nieuw vibrator blijkt uit onderzoek. De vibrator wordt gebruikt ter ondersteuning bij het masturberen of als speeltje tijdens het vrijen met de eigen partner.
Op de vele forums over sex staan diverse reacties van vrouwen die een vibrator gebruiken. Algemene reactie: een verrijking van je sexsleven!

Uit de vibrator test van de Volkskrant kwam de Soraya Dual-Action Vibrator Deep Rose (van het exclusieve merk Lelo) als winnaar uit de test. Een dikke 9. De op nummer drie geëindigde We Vibe 3 is ook een aanrader. Deze vibrator kan zelfs gebruikt worden tijdens de penetratie. De man heeft er ook zelfs ook wat aan, leuk voor de afwisseling! Het is wel even oefenen.

In vele artikelen die op het internet staan wordt er beschreven waar je op moet letten als je een vibrator of dildo koopt. Hieronder kort staan een paar tips. Maar eerst ga ik nog even in op een vraag die onder vele vrouwen leeft. Wat is het verschil tussen een dildo en een vibrator? Een vibrator is een seks-speeltje, meestal in de vorm van een penis, dat kan bewegen en trillen, een dildo is een niet vibrerende variante “penis”. Beide te gebruiken voor vaginale en anale penetratie. Met een vibrator kan je ook andere delen van het lichaam een extra stimulans geven.

Tenslotte dus nog een paar tips waar je op moet letten bij het maken van een keuze van een bepaalde type vibrator of dildo. Materiaal: stevig of zacht en buigzaam? Voor eigen gebruik of samen met een partner? Moet het trillen of bewegen? Oplaadbaar of met batterijen? Kleurrijk of lijkend op een echte penis? Waterdicht? Vaginaal en/of anaal gebruik? Uitwendige en/of inwendige stimulatie? Tenslotte, niet onbelangrijk: de afmeting.

Ga dus snel naar dé online sexshop in Nederland, No Ice, maak je keuze en bestel je “nieuwe beste vriend”. Gegarandeerd de beste prijs en een snelle levering.

Over de Auteur

http://no-ice.nl/

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo