FB pix Old Dutch - Artikelpost

Old Dutch

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1326 | Aantal woorden: 540 | Datum: | 0 commentaar

Verouderde vloeren:
De Parketmeester brengt onder de naam “Old Dutch” een sortering “verouderde vloeren” op de markt. De “Old Dutch” vloeren worden door een aantal, door de Parketmeester geselecteerde fabrikanten speciaal gefabriceerd voor de Parketmeester. Hierdoor kunt u er als consument van verzekerd zijn dat deze vloeren op een verantwoorde wijze zijn verouderd zodat de voordelen van nieuw goed geconditioneerd eiken de uitstraling, warmte en charme van een oude eiken vloer zeer goed benaderen tot zelfs overtreffen. Voor het verouderingsproces worden geen chemische producten gebruikt maar gaat op basis van versnelling van het verouderingsproces door mechanische persing en het gebruik van de natuurlijke inhoudsstoffen van eiken. Hierdoor ontstaat een natuurlijke kleuring van het eiken die niet overal hetzelfde van tint zal zijn.


Er is een ruime keuze in afwerkingsmethode`s met olie en was. Doorgaans wordt uw “Old Dutch” vloer kant en klaar opgeleverd door de Parketmeester. Onderhoud kunt u uitvoeren volgens de afgegeven onderhoudswijzer voor geoliede vloeren of wasvloeren.


Belangrijk:
Door het verouderingsproces en de oppervlakte behandeling van “Old Dutch” vloeren is het niet mogelijk deze vloeren te schuren met dien verstande dat dan het karakter en de uitstraling van de vloer wezenlijk zal worden aangetast.

De ,,Old Dutch’’ vloer is niet meer terug te brengen in zijn oorspronkelijke staat. Ook bij aanhelingen en/of reparaties zullen kleurafwijkingen voorkomen, welke een gevolg zijn van het speciale verouderingsproces uiteraard zal een Parketmeester er alles aan doen om de nuance- en kleurafwijkingen zoveel mogelijk te voorkomen maar kan daarop geen garantie.


Het kernassortiment bestaat uit:

  • Glen Ord
  • Glenkichny
  • Glenfardas
  • Glenfeddich
  • Glengoyne
  • Glenlivet
  • Glenmoray
  • Glenturret
  • Glen Garioch


De Parketmeester
“Old Dutch” vloeren zijn vervaardigd van goed geconditioneerd eiken hout. In de vloer komen doorgaans veel variaties en kleurstellingen voor in diverse sorteringen. Voor de “Old Dutch” planken heeft de Parketmeester een kernassortiment samengesteld waarin nagenoeg alle variëteiten terug te vinden zijn. Standaard worden de massieve delen kant en laar geleverd, maar de Parketmeester is in staat om vanuit de basisvloer elke gewenste kleur ter plaatse aan te brengen.


Zie voor een beschrijving van de sortering de Parketmeester Productomschrijving Eiken 15 - 22 mm.


Echt hout is een natuurproduct, foto’s en panelen geven de sortering en kleur zo goed mogelijk weer en vormen een afspiegeling van de vloer, maar afwijkingen kunnen voorkomen. Ook de verschillende afwerkingsmethoden geven een verschil in kleurnuances. Een houten vloer zal doorgaans na ± 6 maanden zijn kleur bereiken.

Lees meer..

Over de Auteur

Parketmeester is een specialist op het gebied van parket, laminaat, pvc en kurkvloeren. Op onze website vindt u alle informatie over allerlei soorten vloeren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo