Online rooster maken - Artikel Post - Artikel Marketing

Online rooster maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 217 | Aantal woorden: 396 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je in een supermarkt werkt, merk je al snel hoe moeilijk het wel niet of om het rooster rond te krijgen. Dit komt omdat er voornamelijk scholieren aan het werk zijn hier en deze hierdoor onregelmatige tijden hebben en ook met school en sport zitten te kampen. Om het allemaal al een beetje makkelijker te maken kun je nu bij ons een online rooster maken. Hierop zie je meteen wanneer er iemand niet is ingedeeld of wanneer er extra personeel nodig is. je kan speciaal dagen zoals kerst van te voren al in het rooster zetten met de opmerking dat er dan meer personeel nodig is. Zo zie je snel dat je nog mensen moet regelen en kan je dit ook op tijd doen, zodat het rooster goed geregeld is en rond is tegen die tijd.

Efficiënter indelen door middel van een online rooster maken

Toen wij begonnen met een online rooster maken merkte we pas dat we heel erg achterliepen. We kwamen erachter dat we zoveel efficiënter waren met een online rooster maken dan dat we dit handmatig deden. Nu is het namelijk mogelijk om vrij te vragen via deze online rooster. Daarnaast kan het personeel de app downloaden en zien ze meteen wanneer ze moeten werken en wanneer niet. Dit rooster is daarnaast ook te koppelen met de agenda van je telefoon. Zo kan je ook offline zien wanneer je moet werken en kan je zien of je niet wat anders gepland hebt staan op deze data.

De handleiding voor een online rooster maken

Het maken van een rooster met deze online oplossing kan zelfs nog door een kind worden gedaan. Daarom is het ook prima te bedienen zonder een handleiding. Maar mocht je hier toch behoefte aan hebben dan kan je deze opvragen via onze website. Hier vind je tevens ook de licenties voor het online programma. Vragen en opmerkingen kun je aan onze medewerkers stellen.Over de Auteur

is bekend met het programma en gebruikt het zelf ook

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo