Online shoppen op Black Friday - Artikelpost

Online shoppen op Black Friday

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 190 | Aantal woorden: 577 | Datum: | 0 commentaar

 

Op vrijdag na Thanksgiving is het Black Friday! Deze ultieme shopping dag is van origine Amerikaans. De naam is te danken aan het feit dat bedrijven na totale leegverkoop van de voorraad weer in de zwarte cijfers kwamen. Dit in plaats van de rode cijfers. Fysieke winkels in de straten van Amerika hadden rijen met mensen staan die de beste deals wilde scoren. In Nederland zorgt deze speciale feestdag dan misschien niet voor verkeershinder, maar toch is het een topdag voor de slimme shopper. De naam Black Friday is ontstaan omdat de winkeliers tijdens deze dag uit de rode cijfers konden komen. De grote megadeals zorgde voor veel bezoekers in hun winkels en grote omzetten. De betere online webwinkels als bol.com, BCC, Mediamarkt, Zalando & Omoda zijn uiteraard van de partij als het om Black Friday aanbiedingen gaat.  Ook de betere online webwinkels die minder bekend zijn presenteren fantastisch hoge kortingen op hun website. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 27 november.

Fashion van toonaangevende merken met megakortingen

Je hoeft de glamourbladen maar open te slaan en de mooie fashion van Chanel, Armani & Dolce & Gabbana valt direct op. Deze luxe ogende fashion is voor bijna niemand te betalen. Hoe gaaf is het als je op deze online feestdag ook eens de meest mooie fashion merken kunt shoppen. Grijp daarom je kans op Black Friday. Je shopt dé prestigieuze labels met kortingen tot wel 70%. Hoe gaaf is het om je te hullen in chique kleding waar je niet te veel voor betaald hebt. Slimmer shoppers kunnen hun slag slaan op Black Friday.

Witgoed deals van grote online bedrijven

Is jouw wasmachine of vaatwasser kapot? Of wil je nu eindelijk jezelf eens verwennen met de nieuwste Samsung Curve televisie? Dan ben je een dief van je eigen portemonnee als je dit niet doet op Black Friday. De aanbiedingen duren 24 uur en gaan in om 0.00 uur. Wees er dus snel bij! Sommige online webwinkels maken de dagen voor Black Friday hun acties al kenbaar. Blijf dus scherp!

Lekker shoppen in je badjas vanuit je luie stoel. Wie doet je wat?

 

 Over de Auteur

Frans Dekkers

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[117 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo