Ontdek de leukste trouwlocaties van Rotterdam - Artikelpost

Ontdek de leukste trouwlocaties van Rotterdam

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 188 | Aantal woorden: 420 | Datum: | 0 commentaar

Ontdek de leukste trouwlocaties van Rotterdam
Staan jij en je partner op het punt om een onvergetelijk huwelijksfeest te plannen? Dan hoort daar natuurlijk ook een spectaculaire trouwlocatie bij. In de Maasstad heb je genoeg opties, of je nu voor een vintage, moderne of bohemian bruiloft gaat. Weddingspaces.com zet de leukste trouwlocaties in Rotterdam voor je op een rijtje, zodat je helemaal geïnspireerd bent voor jouw toekomstige bruiloftsfeest.

On top of the world


De skyline van Rotterdam is beroemd. Hoge wolkenkrabbers geven deze stad zijn charme en zijn meteen de perfecte bestemming voor jouw bruiloft. Voel je tussen de wolken in een penthouse van een van de hoge hotels van Rotterdam en zeg het jawoord terwijl je uitkijkt over de stad. Wil je helemaal een statement maken? Dan is een feest in de Euromast de perfecte keuze. Hier zeg je het jawoord op ongekende hoogte, in een van de iconen van Rotterdam.

Op of aan het water


Droom je van een bruiloft met uitzicht over het water? Dan zit je goed in Rotterdam, want deze stad heeft een ideale ligging. Organiseer een spetterend feestje in de jachthaven, waar je cocktails drinkt met uitzicht over de boten en schepen die in en uit de stad varen. Stap je liever zelf in het letterlijke huwelijksbootje? In Rotterdam heb je genoeg keuze, van een historische raderstoomboot tot een luxe jacht. Vaar de haven uit en verken de natuur rondom Rotterdam, voor een unieke bruiloft op het water.

Terug in de tijd


Rotterdam heeft een rijke geschiedenis waar jij je moeiteloos in kunt onderdompelen tijdens je bruiloft. Kies een van de historische locaties voor je trouwdag en vier een feestje met een vintage thema. Ontdek de romantische sfeer in het zeventiende-eeuwse Schielandshuis, waar iedere kamer een unieke stijl heeft die aan oude herenhuizen doet denken. Zoek je juist een historische locatie met een robuuste twist? Ga dan voor de industriële sfeer van feestlocatie Courzand, die al meer dan honderd jaar in de stad te vinden is.

Over de Auteur

Een gepassioneerd schrijven over allerhande onderwerpen. Vooramelijk gericht op de trouwbranche, verbouwmarkt en verhuisindustrie.

Al vele jaren ervaring binnen de contentcreatie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo