Ontspannen fietsen met trapondersteuning - Artikelpost

Ontspannen fietsen met trapondersteuning

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 131 | Aantal woorden: 625 | Datum: | 0 commentaar

Ken je dat? Net wanneer je op het punt staat om op de fiets te stappen, krijg je op je mobiele telefoon een melding over een naderende regenbui. Je hebt nog tien minuten voordat het begint te regenen, maar jouw bestemming is twintig minuten fietsen van je verwijderd. Dit is het moment waarop het verlangen naar een elektrische fiets toeneemt. Met een elektrische fiets was je die bui namelijk wél net voor geweest.

Hoe lang gaat een elektrische fiets mee?

Met een elektrische fiets verklein je niet alleen de kans op een nat pak omdat je sneller op je bestemming aankomt. Je ervaart daarnaast vanwege de trapondersteuning ook minder weerstand tijdens het fietsen. Op deze manier kun je meer ontspannen tijdens het fietsen en is de kans dat je volledig afgepeigerd aankomt op je bestemming kleiner. Doordat deze trapondersteuning jou zo ontziet tijdens het fietsen, vraag je je waarschijnlijk af hoe lang de elektrische fiets meegaat. De fiets zelf gaat doorgaans heel lang mee. De werking van de accu wordt daarentegen door de tijd heen wel minder. Veel mensen denken dat de accu dan direct vervangen moet worden, maar niets is minder waar. Je kunt namelijk ook kiezen voor accu revisie.

Zo wordt een fietsaccu gerepareerd

Wanneer de werking van de fietsaccu afneemt, hoeft deze meestal niet gelijk vervangen te worden. In de meeste gevallen is het zelfs helemaal niet nodig om de accu te vervangen en kun je beter kiezen voor fiets accu reparatie. De verminderde werking van een fietsaccu wordt vaak veroorzaakt door kapotte cellen in de accu. Deze cellen kunnen gemakkelijk vervangen worden en daarmee is het dus onnodig om de gehele accu te vervangen. Ervaring leert zelfs dat de capaciteit van een gerepareerde accu beter is dan de capaciteit van een originele accu. Dit komt doordat de cellen die gebruikt worden voor de reparatie van de fietsaccu van hoogwaardige kwaliteit zijn. 

Waarom voor reparatie kiezen?

Niet alleen de verbeterde capaciteit van je fietsaccu na reparatie is een reden om voor reparatie te kiezen. Het is namelijk om meerdere redenen verstandig om reparatie van je fietsaccu te verkiezen boven de vervanging van je fietsaccu. Je fietsaccu laten vervangen is doorgaans een stuk duurder dan het laten repareren ervan. Daarnaast is het laten repareren van je fietsaccu een duurzame keuze. Je verlengt namelijk de levensduur van je huidige accu en voorkomt hiermee onnodige verspilling van materialen. Is de werking van jouw fietsaccu verminderd? Laat je fietsaccu dan niet onnodig vervangen, maar kies voor reparatie en verleng de levensduur van je fietsaccu.Over de Auteur

De auteur is gespecialiseerd in het revioseren van fiets accu's.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo