FB pix Onverwachte modefrustraties van de slanke vrouw - Artikelpost

Onverwachte modefrustraties van de slanke vrouw

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1664 | Aantal woorden: 431 | Datum: | 0 commentaar

Onverwachte modefrustraties van de slanke vrouw

Hoewel slanke vrouwen worden aanbeden op tv en in magazines, lopen ze vaak tegen specifieke modeproblemen aan. De gehele mode-industrie is erop gebrand  mensen te helpen er slank uit te zien, denk maar aan alle reportages over flatteren, camoufleren en accentueren.

Maar wat als je al slank bent?

Het is in dat geval vaak moeilijk om goed passende kleding te vinden, die geschikt is voor je leeftijd. Ik kom regelmatig volwassen vrouwen tegen op de tienerafdeling, op zoek naar een leuke jurk die hen goed zit. Tienerkleding is immers gemaakt voor meisjes zonder veel vrouwelijke vormen en biedt dus uitkomst voor dames met een jongensachtig figuur. Al goed en wel voor simpele basics en af en toe een leuk t-shirt, maar voor het vinden van mooie volwassen kledij is dit geen oplossing.

Gelukkig zijn er alternatieven. Je figuur lijkt vrouwelijker in een top met ruches of andere frutsels op en rond de boezem, een stijl die momenteel erg in de mode is en waar meer gevuldere vrouwen vaak mee worstelen. Hetzelfde geldt voor prints en drukke of contrasterende kleuren.

Wat broeken betreft kunnen een extra hoge of juist extra lage taille rondingen accentueren of suggereren. Ook stretchbroeken zitten vaak zeer flatterend, evenals broeken met een strakke, rechte pijp. Kies voor aansluitende modellen, aangezien wijde of zelfs baggy broeken je nog dunner doen lijken. Decoraties op de achterzakken kunnen dienen om billen te accentueren.

En waar vrouwen met grotere maten vaak wordt geadviseerd strakke broeken slechts met een klein hakje te dragen, komen slanke vrouwen gemakkelijk weg met een leuk paar ballerina’s.Over de Auteur

Door Floor Uitterhoeve. Neem voor laarzen en schoenen met brede of smalle schacht eens een kijkje op http://www.duoboots.nl of http://www.duoboots.nl/products  

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo