FB pix Ooglaseren wat zijn de kosten? - Artikelpost

Ooglaseren wat zijn de kosten?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1559 | Aantal woorden: 621 | Datum: | 0 commentaar

Er heerst nog al wat verwarring over de kosten van ooglaseren. Op internet wordt vaak geadverteerd dat het slechts enkele honderden euro’s kost maar klopt dit wel?

Ten eerste zijn er verschillende methode om ogen te laseren en hier zitten ook niet dezelfde kosten aan. De modernste technieken de LASIK en de Femto LASIK methode zijn de modernste en de veiligste methoden maar dit zijn tevens ook de duurste (met name Femto LASIK).

Daarnaast kun je naar het buitenland gaan om je ogen goedkoper te laseren vooral Turkije en Thailand zijn hiervoor populair. Dit kan ook behoorlijk in prijs schelen.

Een laatste maar belangrijkste punt is de afwijking van de ogen, het is namelijk zo dat wanneer men een grotere afwijking heeft aan het oog de kosten ook duurder zullen worden om de ogen te laten corrigeren. De kosten waarmee geadverteerd word door de aanbieders van ooglaseren zijn dan ook de kosten voor een laserbehandeling voor ogen die een afwijking van slechts 0.5 hebben. Maar met zo’n kleine afwijking ga je natuurlijk nooit je ogen laten laseren.

Wat zijn dan wel de kosten om je ogen te laten laseren?

Als jij jouw ogen wilt laten laseren moet je rekenen op een bedrag van ongeveer 1.000–2.000 euro per oog. Bij een afwijking van –3 in je oog kan je rekenen op een bedrag van rond de 1.000–1.200 euro en bij elk punt meer afwijking moet je daar nog ongeveer 200-250 euro bij optellen. De prijzen liggen verder natuurlijk ook een beetje aan bij welke kliniek jij jouw ogen wilt lasten laseren.

Ga je liever naar het buitenland waar het iets goedkoper is? Dan moet je rekenen op een paar 100 euro minder, dit is echter erg afhankelijk of je er op jezelf heen gaat of dat je het helemaal georganiseerd wilt laten doen.

Echter zijn er wel mogelijkheden met de verzekering die een deel van de ooglaser behandeling vergoeden. Dit ligt wel aan welke zorgverzekering jij hebt sommige vergoeden een vrij groot deel, andere een klein deel en weer andere zorgverzekeringen vergoeden helemaal niets. Maar het is zeker de moeite om even van tevoren bij je zorgverzekering te informeren naar de mogelijkheden.

Hopelijk heeft dit artikel je een beter beeld gegeven van de werkelijke kosten van een ooglaser behandeling en wat de factoren zijn om de prijs te bepalen.

Met dank aan Ooglaseren AmsterdamOver de Auteur

.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo