Oude antieke Top ansichtkaarten vanaf 1899 - Artikel Post - Artikel Marketing

Oude antieke Top ansichtkaarten vanaf 1899

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 548 | Aantal woorden: 437 | Datum: | 0 commentaar

Nee om te denken dat dit een oude mannen hobby is dan vergist u zich lelijk , want naast de oudere verzamelaar zijn inmiddels ook veel jongeren getroffen door dit  . Dit stukje geschiedenis zichtbaar op de ansichtkaart hebben zei nooit gekend maar worden door de mooie afbeeldingen geraakt .Dit is ook niet zo vreemd immers veel oude gebouwen zijn gesloopt of hebben een heel ander aanzien gekregen door de tijd der jaren .Nu kan met eigen ogen aanschouwd worden hoe het er in vroeger jaren uitzag ,dit raakt een mens en uit velen ontwaakt er weer een verzamelaar .

Helaas is de oude ansichtkaart vaak duur en soms niet meer te betalen. Dit kan een groot probleem zijn als net dat ene kaartje voorbij komt die je nodig blijkt te hebben voor je verzameling .Als eenmaal een mooie kaart terrecht komt bij een verzamelaar zal deze kaart niet meer op de markt komen want al lang is hij verdwenen in een album waar al een mooi plaatsje gereserveerd was . Pas als een verzamelaar zelf overlijd weten nabestaanden niet wat ze met de collectie aan moeten en zetten deze dan weer te koop .De kringloop doet zijn werk en vervolgens komen bijzondere kaarten weer in het verzamel systeem terrecht en maakt de volgende verzamelaar weer een kans op nieuwe aanvoer .Wij zijn inmiddels een eigen veiling begonnen met bijzondere oude Top Kaarten.... voor 0,05 kan men mee bieden op een kaart die per opbod met 0,01 euro cent omhoog gaat .Dus men kan voor relatief weinig geld mee gaan bieden om zodoende weer een topstuk binnen te slepen .

Hoe dit is zijn werk gaat zal ik uit leggen 1 Maak een account aan 2 Kijk bij de  bied bundels en maak uw keuze 3 Betaal uw bundel met paypal 4 Bied met uw credits.

 

Na afloop krijgt u meteen mail als u winnaar bent meer hoeft u niet te doen. Wij ontvangen bericht van paypal dat u winnaar bent van uw nieuwe kaart .In de paypal betaling staan al uw adres gegevens vermeld dus wij kunnen u de kaart gelijk toe sturen . Met paypal bent u verzekerd en betaald u veilig Kijk u via hier op onze website http://www.old-postcards.euOver de Auteur

Hallo door het groot aantal verzamelde kaarten die ik heb verzameld in de afgelopen 15 jaren . Is nu het moment gekomen om een aantal af te stoten omdat het aantal gekochte kaarten te veel waren . Nu heb ik speciaal een website veiling waar de kaarten worden verkocht vanaf 0,05 en opbodper 0,01 cent .Zo krijgen verzamelaars de grote kans om heel goedkoop hun verzameling aan te vullen , en ik verdien weer een investering terug . Zelf noem in het een win win situatie en een mooie oplossing voor elke verzamelaar .

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[132 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo