FB pix Overlast van dieren in je tuin? - Artikelpost

Overlast van dieren in je tuin?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 338 | Aantal woorden: 418 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn verschillende manieren hoe je overlast kunt hebben in je tuin. Je kan last hebben van ongedierte maar het is niet altijd ongedierte die voor overlast zorgt het kunnen ook huisdieren van de buren zijn waar je last van hebt. De katten van de buren die veel in jouw tuin komen of bijvoorbeeld de hond die jouw tuin prettig vind om zijn behoeftes in te doen.

Ongedierte

Er is niks vervelender dan last hebben van ongedierte in of rond om je huis. De meest voorkomende dieren waar je last van kunt hebben zijn muizen, wespen, mieren, zilvervisjes en vliegen. Het is verstandig om zoveel mogelijk te doen om te voorkomen dat deze dieren zich thuis gaan voelen bij jou in huis of de tuin. Zorg er daarom altijd voor dat je afval snel opruimt en niet te lang laat staan want daar komt ongedierte graag op af. Ook is het aan te raden om in de tuin of in de schuur niet te lang stapels met hout of andere materialen te laten liggen want daar kan veel ongedierte tussen gaan wonen. Als laatste kun je ervoor zorgen dat je alle kieren en gaten goed afgesloten hebt rond je huis zodat daar niks naar binnen kan gaan. Mochten ondanks al deze voorzorgmaatregelen er toch nog dieren verzamelen dan is het verstandig om de hulp in te schakelen van een bedrijf zoals ongediertebestrijding Enschede

Dieren van de buren

Het is naast ongedierte ook vervelend wanneer je last hebt van de dieren van de buren. Deze kun je uiteraard niet gaan bestrijden dus hier zul je toch met de buren over moeten gaan praten of er manieren zijn om dit te kunnen voorkomen. Wel kun je zorgen dat ze niet makkelijk in je tuin komen door bijvoorbeeld alles goed af te sluiten en het zo moeilijk mogelijk te maken om binnen te komen.

Over de Auteur

Blog over ongedierte bestrijding

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo